Κεντρική σελίδα   Η Εταιρεία   Swiss Quality   Καριέρα   Συμβουλές   Επικοινωνία

Η Εταιρεία

 

Η “Les Naturelles” Switzerland εδρεύει στην καρδιά της Ευρώπης από το 1978.

Διακρίνεται από ένα σημαντικό αριθμό ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων: υψηλό επίπεδο επιστημονικής τεχνογνωσίας τελευταίας τεχνολογίας, απαράμιλλο επαγγελματισμό και επάρκεια. Η συνεχής αναζήτηση για τελειότητα, οι αναβαθμισμένες τεχνικές δεξιότητες, η διαρκής ώθηση για δημιουργικότητα και η επιθυμία για καινοτόμες πρακτικές,

η υψηλού επιπέδου επαγγελματική ευσυνειδησία και αποτελεσματικότητα των ανθρώπων της αποτελούν κύρια και χαρακτηριστικά της γνωρίσματα.

Τα υψηλής ποιότητας ελβετικά προϊόντα “Les Naturelles” ξεπερνούν
την κοινή περιποίηση της επιδερμίδας . Διατίθενται στην Ελληνική αγορά προσφέροντας εκπληκτικά αποτελέσματα (καινοτόμα λύση) για την καταπολέμηση της γήρανσης επιδερμίδας στην πηγή της .

Η αποστολή της «Les Naturelles» είναι να ανταποκριθεί στην επιθυμία κάθε γυναίκας για την ευημερία και την ενίσχυση της ομορφιάς της. Για την επίτευξη αυτού του στόχου, η εταιρία προσφέρει ολοκληρωμένες θεραπείες, ένα πραγματικά «εξειδικευμένο πακέτο» σύγχρονων, καινοτόμων προϊόντων, τα οποία είναι κατάλληλα για τις ποικίλες και διαφορετικές απαιτήσεις κάθε γυναίκας. Τα προϊόντα περιποίησης προσώπου «Les Naturelles» ανταποκρίνονται με ακρίβεια στις ειδικές ανάγκες κάθε τύπου δέρματος και προσφέρουν καίριες και αποδοτικές λύσεις.


Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις μας και η αυστηρή νομοθεσία της χώρας μας, μάς προτρέπει να σεβόμαστε το περιβάλλον, να ακολουθούμε τους κανόνες δεοντολογίας και να ελέγχουμε την ασφάλεια χρήσης των προϊόντων μας. Γι’ αυτό και τα προϊόντα μας είναι παρασκευασμένα από συστατικά μη ζωικής προέλευσης, είναι απαλλαγμένα από ορυκτέλαιο και χωρίς parabens.