Κεντρική σελίδα   Η Εταιρεία   Swiss Quality   Καριέρα   Συμβουλές   Επικοινωνία
Ελληνικά | English
Τιμή πώλησης: 69,00  41,40 € 

150 ml

Αδιάβροχο αντηλιακό σπρέι SPF 30

Κωδικός: 180

Περιγραφή

Εξασφαλίζει υψηλή προστασία διατηρώντας την επιδερμίδα φωτεινή για μεγάλο διάστημα. Προλαμβάνει την αφυδάτωση του δέρματοςκαι συμβάλλει στη διατήρηση της ελαστικότητας του.Αφήνει το δέρμα λείο, ενυδατωμένο και προστατευμένο από τις Ελεύθερες ρίζες. Είναι αδιάβροχο.

Δραστικά συστατικά:

Εκχυλισμα genepi η Αρτεμισία: προέρχεται από φυτά βιολογικής καλλιέργειας από τις Ελβετικές Άλπεις. Διαθέτει αντιφλεγμονωδεις και αντιβακτηριακες ιδιότητες, και αντιοξειδωτική δράση.

Βιταμινη Ε: αντιοξειδωτικη και ενυδατικη δράση. Βελτιώνει τη λάμψη και δυναμώνει τον ιστό του δέρματος. Παίζει σημαντικό ρόλο στην πρόληψη της καταστροφής του δέρματος που οφείλεται στην ηλιακή ακτινοβολία.

Νέας γενιάς αντηλιακό φίλτρο: ευρέως φάσματος αντηλιακό φίλτρο, προσφέρει προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία και βοηθάει στην καθυστέρηση ερυθήματος και της πρόωρης γήρανσης του δέρματος που προκαλούνται από την ακτινοβολία UV. Εξαιρετική προστασία UVA, τόσο καλή όσο η επίδραση με φίλτρα UVB. Πολύ υψηλή ανοχή του δέρματος.

Αντηλιακό φίλτρο uva: προστατεύει από το φως του ήλιου και βοήθα στην καθυστέρηση της πρόωρης γήρανσης του δέρματος εξαιτίας των επιβλαβών επιδράσεων του ήλιου.

Αντηλιακό φιλτρο uvb: προστατεύει από τις επιβλαβείς επιδράσεις του ήλιου και καθυστερεί την εμφάνιση ερυθήματος.

Dolicos φωτοπροστασια: ενεργό συστατικό λαμβάνεται από τα βλαστοκυτταρα dolicos Biflorus. Βοηθάει στην καθυστέρηση της πρόωρης γήρανσης που προκαλείται από την ακτινοβολία UV προλαμβάνοντας και αποκλείοντας βλάβες του δέρματος και τονώνοντας την ανανέωση των κύτταρων.

Χωρίς parabens

 

Οδηγίες χρήσης

Απλώστε γενναιόδωρα σε όλο το σώμα πριν από την έκθεση στον ήλιο. Ανανεώνετε την εφαρμογή τακτικά. Ανακινήστε καλά πριν τη χρήση.