Συμβουλές

Ανακαλύψτε τη βιταμίνη της αντιγήρανσης

Θέλετε μια high-tech θεραπεία που θα σας προσφέρει προστασία από τις συνέπειες της γήρανσης και του χρόνου καθημερινά και όλη μέρα; Το μυστικό κρύβεται στη βιταμίνη Ε.

Η Βιταμίνη Ε διαθέτει αντιοξειδωτική και ενυδατική δράση, ενώ βελτιώνει την εικόνα του δέρματος προσφέροντας λάμψη. Η βιταμίνη αυτή προστατεύει τις ίνες κολλαγόνου από την καταστροφική δράση των ελευθέρων ριζών που προκαλούν τις ρυτίδες, ανακουφίζει την ξηρότητα του δέρματος και ενισχύει την απαλότητά του.

Ακόμη, προστατεύει το εξωτερικό στρώμα της επιδερμίδας μας από την βλάβη που προκαλεί η ηλιακή ακτινοβολία, περιορίζοντας την πιθανότητα για ηλιακά εγκαύματα.

Τέλος η συγκεκριμένη βιταμίνη έχει έντονη αντιφλεγμονώδη δράση προλαμβάνοντας τα σημάδια της πρόωρης γήρανσης, καθώς οι φλεγμονές στο δέρμα είναι μια από τις κύριες αιτίες γήρανσης της επιδερμίδας.

Σας προτείνουμε τη μοναδική ενισχυμένη 24ώρη κρέμα με βιταμίνη Ε για θεαματικά αποτελέσματα. Αποτελεί μία από τις τελευταίες αντιγηραντικές καινοτομίες. Είναι μια εξαιρετική θεραπεία με ισχυρές ενυδατικές ιδιότητες, από μοναδικά επιλεγμένα πολύτιμα συστατικά.