Συμβουλές

Ανανεωθείτε μέσα στις γιορτές

Λίγο τα ξενύχτια, λίγο η κούραση από τις υποχρεώσεις των εορτών είναι πολύ πιθανό να κουράσουν όχι μόνο το σώμα αλλά και το δέρμα σας και να προσδώσουν στην επιδερμίδα σας κουρασμένη όψη. Η φροντίδα όμως που μπορείτε να του προσφέρετε στο σπίτι με 3 απλές κινήσεις και με τα κατάλληλα καλλυντικά μπορούν να συμβάλλουν στην ανανέωση του. Διαβάστε λοιπόν τι μπορείτε να κάνετε.

Επιλέξτε έξυπνα προϊόντα

Χρησιμοποιήστε προϊόντα με σκοπό την εντατική ανανέωση του προσώπου και των ματιών σας όπως αμπούλες ή σε ορούς που είναι πλούσια σε βιταμίνες, αντιοξειδωτικά και θρεπτικά συστατικά.

Περιορίστε τις επιπτώσεις του στρες

Οι γιορτές είναι μια περίοδος γεμάτη οικογενειακές και άλλες υποχρεώσεις. Οι προσδοκίες που έχουμε για να περάσουμε καλά, να προλάβουμε να ανταποκριθούμε σε όλα και να ικανοποιήσουμε τους πάντες γύρω μας, είναι πολύ λογικό να μας αγχώσουν. Το στρες που συνήθως συνοδεύει τις γιορτές μπορεί όμως να έχει αρνητικές επιπτώσεις και στο δέρμα μας. Για να αντιστρέψετε τις συνέπειες του στρες στην επιδερμίδα σας επιλέξτε τη σειρά Expert Nature Line – Αντι-στρες.

Κάντε στον εαυτό σας τα δώρα που αξίζει

Κάντε δώρο στον εαυτό σας έναν καθαρισμό προσώπου, ένα πίλινγκ προσώπου και μια καλή κρέμα για να βελτιώσετε την εμφάνιση της επιδερμίδας σας και να είστε φρέσκες και ανανεωμένες στο ρεβεγιόν της πρωτοχρονιάς. Επιλέξτε από τα προϊόντα καθαρισμού και πήλινγκ της Les naturelles αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα.