Συμβουλές

Κάντε στον εαυτό 3 δώρα που αξίζει!

 

Εκτός από ξεκούραση, λίγο παραπάνω ύπνο και καλό φαγητό υπάρχουν και κάποια ακόμη δώρα που μπορείτε να κάνετε φέτος τις γιορτές στον εαυτό σας….

Δώρο Νο1

Επιλέξτε τη  σειρά Comfort Intense Anti-Ageing παρέχει άμεσα χαλαρωτικά, αγχολυτικά αποτελέσματα για το δέρμα. Με αγνά φυσικά συστατικά, οι ερευνητές της Les Naturelles  καινοτόμησαν παρασκευάζοντας εξαιρετικά προϊόντα κατάλληλα ακόμη και για τον πιο απαιτητικό τύπο δέρματος. Παρέχουν υψηλή προστασία στο δέρμα από τις  εξωτερικές επιθέσεις  και αποτελούν μια θεραπεία υψηλής τεχνολογίας που θα σας προσφέρει άμεσα ορατά αποτελέσματα.

Δώρο Νο2

Επιλέξτε ένα πίλινγκ προσώπου και μια καλή κρέμα για να δείχνετε ανανεωμένες στο ρεβεγιόν. Επιλέξτε από τα προϊόντα καθαρισμού και πήλινγκ της Les naturelles αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα.

Δώρο Νο3

Χρησιμοποιήστε το Pure Booster Collagen ένα προιόν που επαναφέρει την ελαστικότητα των ιστών και καταπολεμά τη χαλάρωση του δέρματος με αποτέλεσμα να δείχνει πιο ξεκούραστο και σφριγηλό. Επαναφέρει την ελαστικότητα των ιστών και καταπολεμά τη χαλάρωση του. Το δέρμα γίνεται ορατά πιο ξεκούραστο και σφριγηλό.