Συμβουλές

Κλείστε το μάτι στο χρόνο!

Θα μπορούσατε ποτέ να φανταστείτε ότι το μυστικό της αντιγήρανσης κρύβεται στην κρεβατοκάμαρά σας; Μην πάει το μυαλό σας στο πονηρό  Σύμφωνα με έρευνα αμερικανών ειδικών το δέρμα των γυναικών που κοιμούνται αρκετά, εμφανίζει λιγότερα σημάδια γήρανσης.

Η έλλειψη ύπνου από την άλλη, φάνηκε να επιδεινώνει τα σημάδια της γήρανσης.  Οι ερευνητές, προτού καταλήξουν στα παραπάνω συμπεράσματα, εξέτασαν το δέρμα προεμμηνοπαυσιακών γυναικών, διαπίστωσαν πως όσες κοιμόντουσαν λίγες ώρες ή έκαναν κακής ποιότητας ύπνο, είχαν πολύ πιο γερασμένο δέρμα σε σχέση με εκείνες που κοιμόντουσαν τις ώρες που πρέπει.

«Οι γυναίκες που δεν κοιμούνται καλά, παρουσιάζουν σημάδια πρόωρης γήρανσης του δέρματος και μειωμένης ικανότητας ανάρρωσης μετά από έκθεση στον ήλιο», δήλωσε η επικεφαλής της έρευνας Dr. Elma Baron  και καθηγήτρια Δερματολογίας.

Συγκεκριμένα οι γυναίκες που δεν κοιμόντουσαν επαρκώς εμφάνιζαν αυξημένη παρουσία των σημαδιών της γήρανσης, όπως οι λεπτές γραμμές και μειωμένη ελαστικότητα. 

Εκτός από την ύπνο όμως είναι πολύ σημαντική και η σωστή φροντίδα της επιδερμίδας καθώς και ο επαρκής καθαρισμός.  Δοκιμάστε, λοιπόν, τη σειρά Comfort Intense Anti-Ageing αποκλειστικά βασισμένη σε ενεργά συμπλέγματα, παρέχει άμεσα χαλαρωτικά, αγχολυτικά αποτελέσματα για το δέρμα. Με αγνά φυσικά προϊόντα ωφελεί και τους πιο δύσκολους τύπους δέρματος. Μεγάλη προστασία κατά των εξωτερικών ερεθισμάτων.