Συμβουλές

Πρόσωπο: 3 σημαντικοί λόγοι για να μην το αγγίζετε

Μάθετε από τι κινδυνεύει η επιδερμίδα σας αν έχετε τη συνήθεια να βάζετε συχνά τα χέρια σας στο πρόσωπό σας.

1.Κινδυνεύετε από μόλυνση και ουλές

Όταν αγγίζετε το πρόσωπό σας είναι πιθανό να σκαλίζετε ασυναίσθητα τυχόν σπυράκια που υπάρχουν σε αυτό γεγονός που μπορεί να σας προκαλέσει ουλές ή μόλυνση. «Όταν αγγίζετε το πρόσωπό σας, σας δημιουργείται μια τάση να το «σκανάρετε» για ατέλειες ή σπυράκια και, στη συνέχεια, να προσπαθείτε να τα σπάσετε.

2. Μπορεί να κολλήσετε κάποιον ιό

Μπορεί να «κολλήσετε» γρίπη. Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να αποφύγετε κάποιο κολλητικό ιό, όπως ο ιός της γρίπης, είναι να μην αγγίζετε το πρόσωπό σας. Τα χέρια σας μπορεί να είναι μολυσμένα με γρίπη, αλλά αν δεν αγγίζετε τα μάτια, τη μύτη και τα χείλη σας, έχετε πολλές πιθανότητες να μην κολλήσετε τον ιό στον εαυτό σας.

3. Αυξάνετε τις πιθανότητες να βγάλετε σπυράκια

Τα χέρια σας είναι γεμάτα μικρόβια που μεταδίδονται στο πρόσωπο σας καθώς το αγγίζετε. Έχει διαπιστωθεί ότι όσοι συνηθίζουν να αγγίζουν συχνά το πρόσωπο τους, εμφανίζουν έχουν διπλάσιες πιθανότητες να εκδηλώσουν τάση για ακμή σε σχέση με εκείνους που δεν έχουν αυτό το συνήθειο.

Ανανεώστε το δέρμα σας:

Το να μην αγγίζετε το δέρμα σας είναι προϋπόθεση για να έχετε υγιή επιδερμίδα χωρίς προβλήματα. Για να βελτιώσετε περισσότερο την όψη του δέρματός σας δοκιμάστε την ενισχυμένη μάσκα της Les Naturelles η οποία χάρη στις ιδιότητες της εντατικής – εξισορροπητικής φροντίδας θα κάνει το δέρμα σας να δείχνει πιο όμορφο, ανακουφισμένο και αναζωογονημένο. Παράλληλα περιορίζει τα σημάδια κούρασης.