Συμβουλές

Πώς θα επιλέξετε τα καλύτερα καλλυντικά

Μην επιλέγετε να αγοράσετε ο,τι βρίσκετε στα καταστήματα. Το δέρμα σας είναι πολύτιμο και ευαίσθητο. Μάθετε τι πρέπει να προσέξετε πριν επιλέξετε καλλυντικά…

Μείνετε πιστή στη μάρκα που εμπιστεύεστε. Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε ότι το δέρμα σας θα “συνηθίσει” τα καλλυντικά, οπότε αυτά θα χάσουν την αποτελεσματικότητά τους. Αν είστε ικανοποιημένες με τα προϊόντα που χρησιμοποιείτε, δεν υπάρχει λόγος να τα αντικαταστήσετε.

Προτιμήστε τα καλλυντικά και αποφύγετε την επάλειψη απευθείας πάνω στο δέρμα σας τροφών ή καλλυντικών που φτιάχνετε μόνες σας (π.χ. μάσκα από αγγούρι) Αυτά μπορεί να μην είναι αποτελεσματικά παρά τα δραστικά συστατικά που περιέχουν. Απεναντίας όταν τα συστατικά τους απομονώνονται και χρησιμοποιούνται μέσα σε καλλυντικά εξασφαλίζεται η απορρόφησή τους από την επιδερμίδα σε βάθος.

Επιλέγοντας ποιοτικά φυσικά καλλυντικά αποφεύγετε το ενδεχόμενο αλλεργίας. Είναι πιο ασφαλή ακόμη και σε σχέση με ένα φυσικό προϊόν που θα περνάτε απευθείας από τη φύση γιατί στα καλλυντικά χρησιμοποιείται μόνο η ουσία που έχει δράση και εξαιρείται ένα μεγάλο μέρος από άλλες πιθανόν αλλεργιογόνες ουσίες. Π.χ. αν απλώσετε βούτυρο, γάλα ή μέλι πάνω στο δέρμα σας και έχετε αλλεργία, μπορεί να εκδηλώσετε δερματίτιδα, ενώ αν χρησιμοποιήσετε μία κρέμα ημέρας με βάση αυτά τα συστατικά μπορεί να μην εκδηλώσετε πρόβλημα.

Προτιμήστε τα φυσικά καλλυντικά και όχι από αυτά που έχουν αναπτυχθεί με συνθήκες τεχνητές ή με χημικά. Καλό είναι να έχουν την ένδειξη ότι δεν περιέχουν Parabens ουσίες που έχουν ενοχοποιηθεί για τοξικότητα. Τα parabens χρησιµοποιήθηκαν ως συντηρητικά φαρµακευτικών σκευασµάτων στα µέσα του 1920 και κατόπιν χρησιµοποιήθηκαν τόσο για τη συντήρηση των τροφίµων όσο και για τη συντήρηση των καλλυντικών.

Σεβαστείτε την οικολογική αλυσίδα και μην επιλέγετε καλλυντικά που δοκιμάζονται σε ζώα.

Προσέξτε την τιμή τους. Με τα φθηνά καλλυντικά δεν εξοικονομείτε χρήματα γιατί είναι πιθανό να ξοδέψετε περισσότερα σε δερματολόγους αν εμφανίσετε δερματίτιδα ή αλλεργία. Επενδύστε σε ένα ποιοτικό προϊόν.

Δώστε έμφαση στη συσκευασία. Μπορεί ένα πλαστικό μπουκαλάκι να είναι εντυπωσιακό, αλλά οι εταιρείες συχνά τα συσκευάζουν σε πλαστικά επειδή είναι πιο οικονομικά. Προτιμήστε τα γυάλινα που προστατεύουν την ποιότητα του προϊόντος που βρίσκεται μέσα σε αυτά.

Για να αποφύγετε τις μολύνσεις, μη δανείζετε τα καλλυντικά σας σε φίλες σας.

Αν έχετε αφυδατωμένο δέρμα η λύση για καλά ενυδατωμένο δέρμα είναι οι ενυδατικές κρέμες σε συνδυασμό με ένα ενυδατικό serum.

Επιλέξτε επώνυμα προϊόντα που χρησιμοποιούν την πλέον εξελιγμένη τεχνολογία σύμφωνα με αυστηρές προδιαγραφές και καλές κατασκευαστικές πρακτικές.

Δώστε έμφαση στην αποτελεσματικότητα και την ακρίβεια. Τα καλλυντικά Les Νaturelles χρησιμοποιούν ουσίες υψηλής δράσης, σε εξαιρετικά ακριβείς ποσότητες προκειμένου να εγγυηθούν την αποτελεσματικότητα και την επίδοση τους στο μέγιστο.

Προτιμήστε υψηλής καθαρότητας προϊόντα που προέρχονται από αξιόπιστες πηγές και λαμβάνονται με τεχνικές που σέβονται το περιβάλλον και έχουν ζωική προέλευση. Τα προιόντα Les Naturelles χρησιμοποιούν εξ ολοκλήρου τις φυσικές πηγές με τα ισοδύναμα αποτελέσματα.

Αποφύγετε καλλυντικά με ουσίες πιθανές να προκαλέσουν μαύρα στίγματα ή φωτοευαίσθητες αντιδράσεις, ή οποιαδήποτε αρνητική δερματολογική συμπεριφορά. Οι αρωματικές ουσίες των προιόντων της Les Naturelles προέρχονται από αιθέρια έλαια  και ουσίες σύμφωνες με τον κώδικα της ορθής πρακτικής του IFRA (Διεθνής Ένωση Αρώματος).

Δοκιμάστε τα καλλυντικά προϊόντα περιποίησης Les Naturelles. Παρασκευάζονται σε υπερσύγχρονα Ελβετικά εργαστήρια και προσφέρουν για περισσότερο από 25 χρόνια την απόλυτη πολυτέλεια για κάθε γυναίκα. Διαθέτουν υψηλή ποιότητα και ανταποκρίνονται με ακρίβεια στις ανάγκες του δέρματός σας, προσφέροντας αποτελεσματικές λύσεις για θέματα που σας ενδιαφέρουν.