Συμβουλές

Πώς θα κάνετε το τέλειο μπάνιο

Προτιμήστε εάν έχετε χρόνο να κάνετε μπάνιο στη μπανιέρα σας, αντί για ντους, γιατί έτσι σύμφωνα με τους ειδικούς, το δέρμα σας καθαρίζει καλύτερα, ενώ εσείς χαλαρώνετε από την κούραση της ημέρας. Δείτε λοιπόν πως θα μετατρέψετε το μπάνιο σας σε ιεροτελεστία..

Βυθιστείτε σε χλιαρό νερό για μερικά λεπτά. Προτού γεμίσετε την μπανιέρα σας με νερό καθαρίστε την πολύ καλά με κάποιο καθαριστικό κατά προτίμηση οικολογικό και έπειτα μην ξεχάσετε να την ξεβγάλετε με άφθονο νερό.

Φροντίστε να έχετε θερμάνει καλά το χώρο με κάποιο θερμαντικό μέσω ώστε να είναι ευχάριστη η διαμονή σας εκεί και να μην κρυώνετε όταν τελειώσετε το μπάνιο σας.

Ρυθμίστε τη θερμοκρασία του νερού, έτσι ώστε να σας είναι ευχάριστη. Αν το νερό είναι πολύ ζεστό, μπορεί να αφυδατώσει το δέρμα σας. Επίσης μην το παρακάνετε με την παραμονή σας στο νερό της μπανιέρας, γιατί έτσι μπορείτε να προκαλέσετε ξηρότητα στο δέρμα σας.

Ανάψτε μερικά κεράκια για καλύτερη ατμόσφαιρα και προσθέσετε στο νερό της μπανιέρας αιθέρια έλαια που είναι χρήσιμα σε περίπτωση που έχετε ξηρό δέρμα. Τα έλαια, εκτός από όμορφο άρωμα και χαλάρωση, θα σας προσφέρουν και θεραπευτικά αποτελέσματα. Η λεβάντα, για παράδειγμα, ηρεμεί το νευρικό σύστημα και καλμάρει τους πόνους. Μπορείτε επίσης να διαλύσετε ειδικά άλατα μπάνιου.

Κλείστε τα μάτια σας και προσπαθήστε να χαλαρώσετε ακούγοντας απαλή μουσική, και χαμηλώστε τα τηλέφωνα ώστε να μην σας διακόψει κανείς από τις στιγμές χαλάρωσης.

Χρησιμοποιήστε απολεπιστική κρέμα με προσοχή με απαλές κινήσεις για να ανανεώσετε το δέρμα σας.

Ξεβγάλετε καλά με νερό το σώμα σας πριν βγείτε και μην αφήνετε πάνω υπολείμματα από σαπούνια ή άλλα προϊόντα.

Η προστασία του σώματός σας μετά το μπάνιο είναι επίσης σημαντική. Το σκούπισμα θα πρέπει να γίνεται με μια καθαρή πετσέτα. Χρησιμοποιείτε καθημερινά μετά το μπάνιο μία λοσιόν ή κρέμα σώματος από τα γυναικεία προιόντα της Lesnaturelles.