Συμβουλές

Φρέσκες μετά από το ξενύχτι

Μια ολονύχτια διασκέδαση ή μια νύχτα που περάσατε ξάγρυπνη λόγω π.χ. μιας νυχτερινής βάρδιας είναι σίγουρο ότι θα αφήσει σημάδια στο πρόσωπο σας. Τι μπορείτε να κάνετε για να αποφύγετε τα πρησμένα μάτια και το κουρασμένο πρόσωπο την επόμενη ημέρα;

Αν το αποφύγετε το ξενύχτι είναι αδύνατο, αυτό που μπορείτε να κάνουμε είναι να ελέγξουμε τις επιπτώσεις του την επόμενη ημέρα.

Αν βγείτε αργά για φαγητό, προσπαθήστε να αποφύγετε, κατά τη διάρκεια της νύχτας, τις τροφές με πολύ αλάτι, οι οποίες προκαλούν κατακράτηση νερού και επιτείνουν το πρήξιμο.

Όταν επιστρέψετε, σπίτι  καθαρίστε καλά το πρόσωπό σας γιατί τα υπολείμματα του μακιγιάζ επιδεινώνουν τους μαύρους κύκλους. Χρησιμοποιήστε το Ντεμακιγιάζ ματιών δύο φάσεων και τη Μάσκα Lifting για την περιοχή των ματιών

Χρησιμοποιείτε συχνά το Κρεμώδες πήλινγκ κυτταρικής ανανέωσης Πρόκειται για μια εξαιρετικά απαλή κρέμα απολέπισης. Χρησιμοποιείται ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε επιδερμίδας, ακόμα και καθημερινά. Θα δώσει τη δυνατότητα στο δέρμα σας να επανέλθει στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και να διατηρήσει θαυμάσια, υγιή λάμψη.