Συμβουλές

Φροντίδα ομορφιάς (και) στο γυμναστήριο

Θέλετε να είστε φρέσκες, περιποιημένες και όμορφες και στο γυμναστήριο; Ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές και απολαύστε τα οφέλη της άσκησης, όχι όμως σε βάρος της ομορφιάς σας.

Πριν ασκηθείτε αφαιρέστε το μακιγιάζ ώστε όταν ιδρώσετε το δέρμα σας να είναι καθαρό και να απομακρυνθούν οι τοξίνες κατά την εφίδρωση. Αν η επιδερμίδα σας είναι καλυμμένη με μακιγιάζ αυτό δεν θα συμβεί. Αν έχετε ξηρό δέρμα χρησιμοποιήστε το γαλάκτωμα καθαρισμού για ξηρό ώριμο δέρμα της Les naturelles.

Αν το δέρμα σας κοκκινίζει εύκολα, η τάση αυτή μπορεί να επιδεινωθεί με την άσκηση. Χρησιμοποιήστε λοιπόν τα προϊόντα της σειράς Horse Chestnut για δέρμα με κοκκινίλες.

Χρησιμοποιήστε, πριν την άσκηση και μετά το πλύσιμο, κάποιο αποσμητικό που δεν έχει οινόπνευμα ώστε να περιορίσετε το ενδεχόμενο ερεθισμών. χρησιμοποιήστε το πριν την άσκηση σε φρεσκοπλυμένη επιδερμίδα.

Αποφύγετε να σκουπίζετε τον ιδρώτα σας με τα χέρια. Χρησιμοποιήστε μια καθαρή πετσέτα για αυτόν το σκοπό.

Περιορίστε την αφυδάτωση της επιδερμίδας, αλλά και όλου του σώματος αναπληρώνοντας, αμέσως μετά την άσκηση τα υγρά που χάσατε, πίνοντας άφθονο νερό.

Πιάστε τα μαλλιά σας πίσω με ένα μαλακό λαστιχάκι. Αν τα αφήσετε ελεύθερα θα μουσκέψουν με τον ιδρώτα και δεν θα δείχνουν ωραία.

Φορέστε βαμβακερά ρούχα που απορροφούν τον ιδρώτα και επιτρέπουν στην επιδερμίδα σας να αναπνέει καλύτερα κατά τη διάρκεια της άσκησης, ενώ περιορίζουν τον κίνδυνο να μυρίζει δυσάρεστα ο ιδρώτας.