Συμβουλές

Φροντίστε το δέρμα σας ενώ κοιμάστε!

Διαβάστε πώς θα μεγιστοποιήσετε τα οφέλη της κρέμας νυκτός σας και πώς θα βοηθήσετε το δέρμα σας να ανανεωθεί κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Κάντε πλήρη και σωστό καθαρισμό πριν πέσετε ύπνο ώστε να απομακρύνετε από το δέρμα σας υπολείμματα από μακιγιάζ, σμήγμα και άλλες ακαθαρσίες που έχουν συσσωρευτεί κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ο σωστός καθαρισμός θα βοηθήσει ώστε να δεχθεί το δέρμα σας στη συνέχεια την φροντίδα από τη κρέμα νύχτας.

Εκμεταλλευτείτε την ηρεμία της νύχτας για να χαλαρώσετε το σώμα σας, αλλά και το πρόσωπό σας με ένα απαλό μασάζ που θα συμβάλλει στη χαλάρωση των μυών του προσώπου και θα προετοιμάσει το δέρμα σας για να δεχτεί την κρέμα νύχτας.

Δημιουργήστε την κατάλληλη ατμόσφαιρα στο υπνοδωμάτιό σας ώστε ο αέρας να μην είναι ξηρός. Για αυτό το σκοπό περιορίστε τη χρήση air condition την ώρα που κοιμάστε γιατί ξηραίνει την ατμόσφαιρα και χρησιμοποιήστε υγραντήρα.

Φροντίζετε ώστε να αερίζεται το δωμάτιο σας όλο το βράδυ αφήνοντας το παράθυρό σας μισάνοιχτο, αν το επιτρέπει ο καιρός. Αυτό θα κάνει καλό και στο δέρμα σας.

Χαλαρώστε και προσπαθήστε να απολαύσετε έναν ποιοτικό και ήρεμο ύπνο, που θα επιτρέψει στο δέρμα σας να ανανεωθεί. Φροντίστε ο ύπνος σας να είναι συνεχόμενος χωρίς διακοπές. Μην πίνετε ροφήματα με καφεΐνη λίγο πριν τον ύπνο. Αν αντιμετωπίζετε σοβαρό πρόβλημα αϋπνίας συμβουλευτείτε ειδικό.

Για να μην επιβαρύνετε το πρόσωπό σας προσπαθήστε να κοιμηθείτε ανάσκελα, αν μπορείτε.

Αφού κάνετε μπάνιο και λίγο πριν κοιμηθείτε εφαρμόστε την κρέμα νύχτας της lesnaturelles. Οι υδρατμοί θα ανοίξουν τους πόρους ώστε να απορροφηθεί καλύτερα η κρέμα. Περιμένετε λίγο ώσπου να απορροφηθεί ώστε να μην την απορροφήσει το μαξιλάρι σας.

Ποια κρέμα μου ταιριάζει ;

Αν έχετε ευαίσθητο δέρμα επιλέξτε Κρέμα νύχτας για ευαίσθητο δέρμα ή την κρέμα νύχτας με ινδικό κάστανο

Αν έχετε λιπαρό δέρμα επιλέξτε Κρέμα νύχτας για λιπαρό δέρμα

Αν έχετε ώριμο δέρμα επιλέξτε Κρέμα νύχτας για ξηρό-ώριμο δέρμα

Αν έχετε μικτή επιδερμίδα επιλέξτε Κρέμα νύχτας με λάδι jojoba