Συμβουλές

Όμορφες και μετά το ταξίδι

Αν ταξιδεύετε συχνά με αεροπλάνο θα πρέπει να ξέρετε ότι τα ταξίδια μπορεί να ταλαιπωρήσουν την επιδερμίδα σας με αποτέλεσμα να δείχνει κουρασμένη. Διαβάστε τι ακριβώς πρέπει να κάνετε για να δείχνετε νέες και όμορφες ακόμη και αν ταξιδεύετε συχνά.

 

Ο ανακυκλωμένος αέρας στην καμπίνα του αεροπλάνου και τα μειωμένα επίπεδα υγρασίας, είναι πιθανό να αφυδατώσουν το δέρμα σας και να δείχνει κουρασμένο. Για αυτόν τον λόγο μετά από κάποιο πολύωρο ταξίδι θα πρέπει να φροντίσετε την επιδερμίδα σας με τα κατάλληλα καλλυντικά.

Μετά το ταξίδι καλό είναι να κάνετε ένα πήλινγκ για να απομακρυνθούν τα νεκρά κύτταρα, ενώ μια καλή ενυδατική κρέμα πριν από την πτήση θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τα επίπεδα υγρασίας στο δέρμα σας σε φυσιολογικά επίπεδα περιορίζοντας τις απώλειες που είχατε κατά την πτήση.

Για απαλό πήλιγνκ προσώπου επιλέξτε το σχετικό προϊόν της Les Naturelles που έχει απολεπιστική δράση για τα βαθιά στρώματα της επιδερμίδας του προσώπου.

Για ενυδάτωση μπορείτε να επιλέξετε την Multi cream που χάρη στην καφεΐνη που περιέχει βοηθάει στην αποτοξίνωση του ιστού. Πρόκειται για την απόλυτη ενυδατική κρέμα που σβήνει τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες αφήνοντας την επιδερμίδα απαλή και λαμπερή.