Συμβουλές

6 συνήθειες ομορφιάς που πρέπει να υιοθετήσετε

Αποκτήστε σωστές συνήθειες ομορφιάς, επενδύστε στην εμφάνισή σας και θα ανταμειφθείτε γενναιόδωρα πολύ σύντομα.


Κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας

Aφεθείτε στα έμπειρα χέρια ενός επαγγελματία αισθητικού, έτσι όχι μόνο θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε τα καλύτερα προϊόντα που σας ταιριάζουν, αλλά και να μάθετε χρήσιμες πληροφορίες για την φροντίδα του δέρματός σας. Επικοινωνήστε με τη Les Naturelles και κλείστε λοιπόν ραντεβού για μια ολοκληρωμένη θεραπεία προσώπου. Θα προσφέρει στο δέρμα απίστευτη ανανέωση και φωτεινότητα. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Ανανεώστε το νεσεσέρ σας

Η ποιότητα των προϊόντων αλλοιώνεται με το πέρασμα του χρόνου και έτσι δεν θα έχετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Επιπλέον η σύνθεσή τους επιβαρύνεται και από βακτηρίδια. Επίσης πλένετε τακτικά τα σφουγγαράκια και τα πινέλα του μέικ απ.

Μην παραμελείτε τη κρέμα ματιών

Το λεπτό δέρμα γύρω από τα μάτια χρειάζεται ειδικά προϊόντα φροντίδας που έχουν σχεδιαστεί για τις ανάγκες του δέρματος της περιοχής. Είναι σημαντικό να εφαρμόζετε κρέμα ματιών σε καθαρή επιδερμίδα. Επιλέξτε κάποιο από τα εξειδικευμένα προϊόντα για τη φροντίδα ματιών της Les Naturelles.

Ξυπνήστε το σώμα

Αφιερώστε μόνο λίγα λεπτά το πρωί για να βουρτσίσετε το σώμα σας. Είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να αποφύγετε την κυτταρίτιδα και να ανανεώσετε το δέρμα σας. Παράλληλα επιτυγχάνετε τόνωση της κυκλοφορίας του αίματος και της λέμφου.

Κάντε τακτική Απολέπιση

Αποσπώντας τα νεκρά κύτταρα από την επιφάνεια της επιδερμίδας την βοηθάτε να είναι και να δείχνει πιο φωτεινή και παράλληλα επιτρέπετε στα προϊόντα φροντίδας του δέρματος σας να απορροφώνται καλύτερα. Επιλέξτε το πήλινγκ κυτταρικής ανανέωσης ή το απαλό πήλινγκ προσώπου της Les Naturelles.

Μην ξεχνάτε τη μάσκα

Άσχετα με το πόσο αποτελεσματική είναι η κρέμα ημέρας ή νύχτας που χρησιμοποιείτε το σίγουρο είναι οτι το δέρμα σας χρειάζεται επιπλέον ενίσχυση. Έτσι είτε έχετε ανάγκη για καθαρισμό, τόνωση σύσφιξη ή αντιγήρανση χαρίστε στο πρόσωπο την ευεργετική φροντίδα μίας καλής μάσκας προσώπου.