ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΕΡΜΟΑΝΑΛΥΣΗ

Οι πρώτες λεπτές ρυτίδες ετοιμάζονται να κάνουν την εμφάνισή τους στο πρόσωπό σας, ενώ μια καφέ κηλίδα – αποτέλεσμα της χρόνιας έκθεσης στον ήλιο – μεγαλώνει σταδιακά, χωρίς όμως εσείς να το αντιλαμβάνεστε. Το πρόσωπό σας δείχνει άψογο, αγνοείτε όμως τα σημάδια γήρανσης που δεν είναι ορατά με γυμνό μάτι.

Πλέον, μια καινούρια κάμερα φωτογραφίζει το δέρμα και αποκαλύπτει σε τι κατάσταση βρίσκονται οι βαθύτερες στιβάδες του. Στη συνέχεια επιλέγουμε και πραγματοποιούμε την κατάλληλη θεραπεία, με σκοπό να προλάβουμε την εμφάνιση και επιδείνωσή των βλαβών, καθώς και να θεραπεύσουμε αυτές που έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους.

Η δερμοανάλυση πραγματοποιείται με τη βοήθεια ενός σκάνερ, ενός έξυπνου αισθητήρα και μιας πηγής φωτός (LED). Αναγνωρίζει πόρους, σμήγμα, ρυτίδες, δυσχρωμίες, επίπεδα ενυδάτωσης, ελαστικότητας και τον τόνο του δέρματος.

Με όλα τα παραπάνω διαπιστώνουμε την έκταση των βλαβών που έχουν προκληθεί και καθορίζουμε την κατάλληλη θεραπεία αντιμετώπισής τους.

Αρκεί το πάτημα ενός κουμπιού, ώστε να αποκτήσουμε ακριβή εικόνα της κατάστασης του προσώπου και να προσφέρουμε διάγνωση, ενώ βάσει του λογισμικού που διαθέτει η κάμερα, είμαστε σε θέση να προτείνουμε τις κατάλληλες θεραπείες.

Αυτές βεβαίως εγκρίνονται και εμπλουτίζονται από την εξειδικευμένη αισθητικό ανάλογα με την περίπτωση του δέρματος.

Πρόκειται για μια δωρεάν θεραπεία για όλους τους πελάτες της Les Naturelles που συνοδεύεται με μία θεραπεία boost αναζωογόνησης εντελώς ΔΕΡΕΑΝ!