Κεντρική σελίδα   Η Εταιρεία   Swiss Quality   Καριέρα   Συμβουλές   Επικοινωνία
Ελληνικά | English
Τιμή πώλησης: 126,00  88,20 € 

50 ml

Κρέμα σύσφιξης Λαιμού - Προσώπου

Κωδικός: 962

Περιγραφή

Αυτό το προϊόν αποτελεί μία φροντίδα ενάντια στην πρόωρη γήρανση του δέρματος. Περιέχει ένα φυτικό σύμπλοκο Celumax V που ασκεί μία παρατεταμένη δράση κυτταρικής ανανέωσης, ενεργοποιώντας το σχηματισμό κολλαγόνου και ελαστίνης. Βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος. Απαραίτητο για δέρμα άτονο ή σαν προληπτική φροντίδα, σε συνδιασμό με το Super-Active Pro-Collagen Serum. Έχει σχεδιαστεί για να δρα συνδιαστικά με τις βασικές γραμμές των προϊόντων φροντίδας του δέρματος και να αυξάνει την αποτελεσματικότητά τους. Χρησιμοποιώντας τα σε καθημερινή βάση, τα προϊόντα μας θα δώσουν τη δυνατότητα στο δέρμα σας να επανέλθει στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και να διατηρήσει θαυμάσια, υγιή λάμψη.

Ενεργά Συστατικά

 

Celumax V ©: Η δραστική ουσία Celumax V © είναι ένα σύμπλεγμα από ουσίες φυτικής προέλευσης που επιλέχθηκαν σε συνεργασία με ειδικούς φυτοχημικούς. Η δομή του αποτελείται από μια κάψουλα, που λαμβάνεται από ζύμωση του Bacillus macerans στο άμυλο αραβοσίτου. Ενεργεί ως φορέας και απελευθερώνει τα δραστικά συστατικά του επιτόπου, και αυτό αποτελεί εγγύηση της αποτελεσματικότητας με "μακροπρόθεσμη" επίδραση.

Χωρίς parabens

 

Άλλα χαρακτηριστικά:

 

Τα προϊόντα αυτής της κατηγορίας συνδυάζονται αρμονικά με τα προϊόντα των βασικών σειρών ενισχύοντας το αποτέλεσμά τους. Χρησιμοποιώντας τα σε καθημερινή βάση, τα προϊόντα μας θα δώσουν τη δυνατότητα στο δέρμα σας να επανέλθει στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και να διατηρήσει θαυμάσια, υγιή λάμψη.

 

Οδηγίες χρήσης

Ιδιαίτερα κατάλληλα για εντατική θεραπεία του δέρματος, η Procollagene Super-Actif κρέμα είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος, ακόμα και γα το πολύ ευαίσθητο δέρμα. Απλώστε με ένα ελαφρύ, κυκλικών κινήσεων μασάζ μέχρι δύο φορές την ημέρα, στο πρόσωπο, το λαιμό, το ντεκολτέ και γύρω από τα χείλη. Ως προληπτική θεραπεία, Procollagene Super-Actif κρέμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί μία φορά την εβδομάδα αντικαθιστώντας την κρέμα νυκτός.