Υπέρηχοι Eνυδάτωση & Συσφιξη

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΥΠΕΡΗΧΩΝ ΓΙΑ ΒΑΘΙΑ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΣΦΙΞΗ

Αποκτήστε τη χαμένη σας αυτοπεποίθηση!

Οι υπέρηχοι είναι μια φυσική μέθοδος διείσδυσης στις κατώτερες στοιβάδες της επιδερμίδας και ενεργοποίησης της παραγωγής κολλαγόνου. 

Ένα δέρμα καθαρό και βαθιά ενυδατωμένο ,οι μαύροι κύκλοι και το πρήξιμο κάτω από τα μάτια υποχωρούν αισθητά ,ενώ το πρόσωπο δείχνει υγιές και σφριγηλό.

ΤEXNIKH

οι υπέρηχοι προκαλούν αυξημένη κυκλοφορία του αίματος. Με τη σειρά της, η καλύτερη κυκλοφορία του αίματος σημαίνει περισσότερο οξυγόνο, ορμόνες και βιταμίνες που χρειάζεται το δέρμα για την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.

Επίσης καλύτερη κυκλοφορία του αίματος σημαίνει και πιο αποτελεσματική απομάκρυνση τοξινών και αλλεργιογόνων ουσιών, μακρυά από το δέρμα.

Αποτελέσματα:

  • Δέρμα καθαρό και βαθιά ενυδατωμένο
  • Ένταση στην όψη, την υφή, τη λάμψη και τον τόνο της επιδερμίδας σε πρόσωπο και λαιμό.
  • Ανανέωση και ανάπλαση του δέρματος.
  • Οι μαύροι κύκλοι και το πρήξιμο κάτω από τα μάτια (σακούλες) μειώνονται σημαντικά.
  • Η ελαστικότητα του δέρματος αυξάνεται και η δομή του δέρματος βελτιώνεται.

Η θεραπεία υπερήχων μπορεί να συνδυαστεί και με άλλες μεθόδους όπως δερμοαπόξεση με διαμάντι.

Η θεραπεία υπερήχων υποστηρίζεται με τις θεραπευτικές φόρμουλες της Les Naturelles για μεγιστοποίηση του αποτελέσματος.

Άμεσα και ορατά αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας θεραπεία.

FAQs

Η διαδικασία διαρκεί περίπου 45 λεπτά. Αρχικά τοποθετείται στο πρόσωπο ένα ειδικό gel και στη συνέχεια εφαρμόζεται η κεφαλή του μηχανήματος, η οποία εκπέμπει υπερηχητικά κύματα. To εξειδικευμένο προσωπικό του κέντρου στοχεύει με ακρίβεια και μετακινεί αργά την κεφαλή στο δέρμα του προσώπου, ώστε να εξαπλωθεί η ενέργεια στην επιφάνειά του, με έμφαση στις περιοχές που εμφανίζεται η χαλάρωση.

Ανάλογα με το τύπο του δέρματος και τις ανάγκες του, μπορεί να χρειαστεί απο 5 έως 6 συνεδρίες. (Με συχνότητα μία φορά την εβδομάδα)

Πρόκειται για μια ανώδυνη διαδικασία. Μετά την ολοκλήρωσή της, μπορεί κανείς να επιστρέψει άμεσα στις καθημερινές του δραστηριότητες.

Είναι πολύ σύνηθες, τα αποτελέσματα να γίνονται ορατά αμέσως μετά από την πρώτη κιόλας συνεδρία, με διαρκή προοδευτική βελτίωση για τους επόμενους 6 μήνες (ακόμα και μετά το πέρας όλων των συνεδριών)

Οι υπέρηχοι αντενδείκνυνται σε μολυσμένες περιοχές του δέρματος, σε εγκυμοσύνη και θυλασμό. 

ENHMEΡΩΘΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΝΕΑΝΙΚΗ ΣΑΣ ΛΑΜΨΗ – Κλειστε ραντεβού για Δερμοανάλυση ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ