Αναίμακτο Lifting – RF

Τέλος στο χειρουργικό νυστέρι και το «παραδοσιακό» facelift βάζει η νέα καινοτόμος μέθοδος των ραδιοσυχνοτήτων RF! 

Οι RF αποτελούν ό,τι πιο εξελιγμένο και άμεσο υπάρχει στον τομέα της μη επεμβατικής θεραπείας για σύσφιξη και διαμόρφωση του περιγράμματος του προσώπου χωρίς νυστέρι και ενέσεις.

Είναι η μόνη μη χειρουργική μέθοδος που συσφίγγει το χαλαρωμένο δέρμα και σβήνει τις ρυτίδες.

Σύσφιξη και ανόρθωση του περιγράμματος του προσώπου.

Σας απαλλάσει από την επιδερμική χαλάρωση και το διπλοσάγονο, ενώ λειαίνει λεπτές γραμμές και ρυτίδες.

ΤEXNIKH

Με τις ραδιοσυχνότητες RF πραγματοποιούμε μία θερμική διέγερση με στόχο την αύξηση της παραγωγής κολλαγόνου από τον οργανισμό και την σημαντική βελτίωση της όψης του δέρματος από μέσα προς τα έξω.

Κατά τη διάρκεια λοιπόν μιας, απόλυτα ανώδυνης και αναίμακτης θεραπείας, προκαλείται κολλαγονογένεση μέσω θερμικής ενεργοποίησης των ινοβλαστών του δέρματος αλλά και αναδόμηση των ήδη υπαρχόντων κολλαγόνων ινών.

Απόρροια αυτού είναι :
1) η εντυπωσιακή αναζωογόνηση και σύσφιξη του δέρματος του προσώπου και του λαιμού
2) η συνολική αναδιαμόρφωση του περιγράμματος του προσώπου,
3) η βελτίωση της περιστοματικής περιοχής

FAQs

Άμεσα και ορατά αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας εφαρμογή και η βελτίωση συνεχίζεται για τους επόμενους 3-4 μήνες μετά το τέλος των θεραπειών.

Χρειάζονται σωστή συντήρηση για να διατηρηθεί σε βάθος χρόνου. Εξαρτάται βέβαια και από την ηλικία και τον τρόπο ζωής της/του ασθενούς ( η μόλυνση, το κάπνισμα, το στρες είναι επιβαρυντικοί παράγοντες). Συνιστάται να εφαρμόζεται με τα πρώτα σημάδια γήρανσης για πρόληψη και αποτροπή της φθοράς του χρόνου.

Κατά περίπτωση χρειάζονται  5-6 συνεδρίες , 1 συνεδρία κάθε εβδομάδα. 

Δεν απαιτείται χρόνος ανάρρωσης και μπορείτε να επιστρέψετε αμέσως στις υποχρεώσεις και δραστηριότητές σας, καθώς δεν συνοδεύεται από ανεπιθύμητες ενέργειες όπως κοκκίνισμα, πόνο, μελανιές, σημάδια.

Είναι απόλυτα ασφαλής και εφαρμόζεται σε οποιοδήποτε τύπο και χρώμα δέρματος, όλες τις εποχές του χρόνου.

Η θεραπεία με ραδιοσυχνότητες αντενδείκνυται σε άτομα με βηματοδότη, όταν υπάρχουν μεταλλικά αντικείμενα μέσα στο σώμα, και κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης και του θηλασμού.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΔΕΡΜΟΑΝΑΛΥΣΗ