Κεντρική σελίδα   Η Εταιρεία   Swiss Quality   Καριέρα   Συμβουλές   Επικοινωνία
Τιμή πώλησης: 121,00  97,00 € 

50 ml

Booster Μάσκα-Lifting

Κωδικός: 725

Περιγραφή

Συνδυασμός φροντίδας με το Serum Lift Booster και την Cream Lift Booster. Χαρίζει άμεση ενέργεια και γρήγορη αναδόμηση . Ενισχύει την αντιρυτιδική δράση, μειώνει το βάθος και το μήκος των ρυτίδων . Αναζωογονεί την επιδερμίδα και μεταμορφώνει όλα τα έντονα ορατά σημάδια γήρανσης .Όμορφη επιδερμίδα που δείχνει ορατά νεότερη σε μόνο δύο εβδομάδες.

Ενεργά Συστατικά

Hexapeptide: Μειώνει το βάθος των ρυτίδων έκφρασης, προλαμβάνει τη γήρανση. Υαλουρονικό οξύ: Ενυδατικό Εκχύλισμα από βρύα Ιρλανδίας: Καταπραϋντικά, ενυδατικά Caprylyl γλυκόλη: Ενυδατική, χαλαρωτική Εκχύλισμα παπάγιας: αναζωογόνηση, ενυδάτωση Σακχαριδικό ισομερισμού: ενυδατικό, χαλαρωτικό Bisabolol: Μαλακτικό

Μια εισαγωγή

Χάρη στην επιστημονική πρόοδο, ιδίως στον τομέα της εικόνας του δέρματος, τα εργαστήρια Les Naturelles έχουν αναπτύξει μια νέα σειρά προϊόντων για τη διόρθωση των ρυτίδων. Χαρίζει άμεση ενέργεια και γρήγορη αναδόμηση . Ενισχύει την αντιρυτιδική δράση, μειώνει το βάθος των ρυτίδων . Αναζωογονεί την επιδερμίδα και μεταμορφώνει όλα τα έντονα ορατά σημάδια γήρανσης .

Βοηθά να διατηρηθούν τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά του νεανικού δέρματος, όπως η απαλότητα, η  σφριγηλότητα , ελαστικότητα και η λαμψή .

Όμορφη επιδερμίδα που δείχνει ορατά νεότερη σε μόνο δύο εβδομάδες.

 

Οδηγίες χρήσης

1 - 2 φορές την εβδομάδα, αφήνεται να λειτουργήσει για 15 λεπτά, ξεπλύνετε.