Συμβουλές

Ένα μυστικό που θα σας κάνει να χαμογελάσετε

Συχνά ακούγεται η θεωρία ότι το γέλιο μπορεί να προκαλέσει ρυτίδες ή να επιδεινώσει την κατάσταση όσων έχουν ήδη εμφανιστεί. Υπάρχει όμως και η αντίθετη άποψη που ειναι πιο κοντά στην πραγματικότητα….

…. σύμφωνα με αυτή το γέλιο συμβάλλει στην εκτόνωση των νεύρων με αποτέλεσμα να μειώνει το στρες, να ρίχνει την αρτηριακή πίεση, να οξυγονώνει το αίμα. Ακόμη σύμφωνα με έρευνες το γέλιο μειώνει ενισχύει τον αριθμό των λευκών αιμοσφαιρίων στο σώμα και ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα αποτρέποντας με όλους αυτούς τους τρόπους την πρόωρη γήρανση του οργανισμού.

Αν το δέρμα σας είναι καλά ενυδατωμένο και το φροντίζετε όπως πρέπει δεν υπάρχει λόγος να φοβάστε. Ακόμη και αν με την πάροδο του χρόνου σχηματιστούν κάποιες ρυτίδες εκφράσεως αυτές όχι μόνο δεν θα είναι αποκρουστικές, αλλά μάλιστα σε πολλές γυναίκες δίνουν… τύπο. Εξάλλου τα οφέλη του γέλιου είναι πολύ μεγαλύτερα αφού όπως είδαμε διαθέτει αντιγηραντικές ιδιότητες.

Δεν ισχύει βέβαια το ίδιο για το κάπνισμα, αφού οι λεγόμενες «ρυτίδες του καπνιστή», αλλά και η νικοτίνη δεν έχουν κανένα όφελος για σας.

Καλού – κακού πάντως καλό είναι πάντα να λαμβάνετε τα μέτρα σας. Για να είστε σίγουρες λοιπόν ότι θα αποφύγετε τις ρυτίδες ή αν θέλετε να τις αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά χρησιμοποιήστε τη σειρά Booster κατά των ρυτίδων.