Συμβουλές

Ανακαλύψτε τη διατροφή που ομορφαίνει

Η σωστή και ισορροπήμενη διατροφή, είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την εμφάνιση και την υγεία του δέρματός. Διαβάστε τι πρέπει να τρώτε και τι να αποφεύγετε για νεανική επιδερμίδα όλο υγεία.

Συμπεριλάβετε στο διαιτολόγιο σας σε καθημερινή βάση, φρέσκα φρούτα και λαχανικά. Με τον τρόπο αυτό θα παρέχετε στο δέρμα σας τις απαραίτητες βιταμίνες και τα θρεπτικά συστατικά που έχει ανάγκη για να διατηρείται υγιές.

Οι βιταμίνες Α, Ε και η C είναι απαραίτητες για το δέρμα μας και υπάρχουν σε άφθονες ποσότητες στα φρούτα και τα λαχανικά. Επιπλέον τα αμινοξέα, τα μέταλλα και τα ιχνοστοιχεία που περιέχουν αυτά, θα χαρίσουν λάμψη και υγεία στην επιδερμίδα σας που θα είναι αισθητά ορατή.

Παράλληλα τα αντιοξειδωτικά συστατικά που περιέχουν οι τροφές αυτές βοηθούν το δέρμα σας να παραμένει νέο, αφού καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες, που ευθύνονται για την πρόωρη γήρανσή του, και προκαλούνται από την ατμοσφαιρική ρύπανση και το κάπνισμα.

Μην ξεχνάτε ακόμη να φροντίζετε το δέρμα σας με τα κατάλληλα καλλυντικά που ανταποκρίνονται στις ανάγκες τις επιδερμίδας σας.

Τέλος καλό είναι να αποφεύγετε τις πολύ αυστηρές δίαιτες που στερούν από το δέρμα σας πολύτιμα θρεπτικά συστατικά και βιταμίνες.