Συμβουλές

Ανακαλύψτε το συνδυασμό που χαρίζει νεανικό δέρμα

Οι διακοπές τελείωσαν, όμως ο ήλιος, η θάλασσα και τα καλοκαιρινά ξενύχτια μπορεί να επιβάρυναν την επιδερμίδα σας με αποτέλεσμα να δείχνει πιο κουρασμένη ή και γερασμένη. Ήρθε, λοιπόν, ο καιρός να ασχοληθείτε λίγο πιο εντατικά με την φροντίδα της.

Ελαστίνη – κολλαγόνο: ο συνδυασμός που χαρίζει νεανικό δέρμα
Το μυστικό για νεανική όψη του δέρματος και για την ανάκτηση της ελαστικότητας του είναι η ενίσχυση της ελαστίνης και του κολλαγόνου της. H ελαστίνη, είναι μια πρωτεΐνη που δίνει στο δέρμα ελαστικότητα και επιτρέπει στις αρτηρίες να διαστέλλονται και να συστέλλονται σύμφωνα με τους καρδιακούς παλμούς. Το κολλαγόνο παρέχει υποστήριξη στην επιδερμίδα, ενώ η ελαστίνη είναι υπεύθυνη για την ελαστικότητά της.

Στην περίπτωση που τα επίπεδα της μειωθούν αρκετά και με την πάροδο του χρόνου, το δέρμα σας θα χάσει την ελαστικότητα του και εμφανίζονται ρυτίδες. Τα δύο προϊόντα που σας προτείνουμε προσφέρουν σούπερ ενίσχυση της ελαστίνης και του κολλαγόνου.

Για άμεσα και εντυπωσιακά σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε συνδυαστικά δύο αποτελεσματικά προιόντα, το Υαλουρονικό Serum το πρωί για ενυδάτωση όλη μέρα και το Pure Booster Collagen το βράδυ.