Συμβουλές

Απαλλαγείτε από ρυτίδες και αλλεργίες!

Πολλοί από εμάς έχουν ευαίσθητο δέρμα που ερεθίζεται εύκολα. Αυτού του τύπου η επιδερμίδα αναπτύσσει αλλεργικές αντιδράσεις όταν έρθει σε επαφή με ορισμένες ξένες ουσίες, όπως τώρα την άνοιξη είναι η γύρη των λουλουδιών.

Οι αιτίες

Οι δερματικές αλλεργικές εκδηλώσεις είναι συχνά το αποτέλεσμα της δυσλειτουργίας του ανοσοποιητικού συστήματος του οργανισμού με αποτέλεσμα την εκδήλωση αλλεργικών αντιδράσεων φωτοευαισθησίας ή εξ΄ επαφής δερματική αλλεργική αντίδραση.

Οι ουσίες που προκαλούν τις αλλεργίες ποικίλουν και μπορεί να προέρχονται από πολλές διαφορετικές πηγές. Τώρα την άνοιξη ενοχοποιείται κυρίως η γύρη

Η λύση

Οι έρευνες που πραγματοποιούνται στα εργαστήρια της Les Naturelles οδήγησαν στη δημιουργία μιας εξειδικευμένης σειράς καλλυντικών, τα οποία σχεδιάστηκαν για να περιορίσουν τον κίνδυνο αλλεργικής αντίδρασης στο ελάχιστο. Αυτό κατέστη δυνατό χάρη στην υπερσύγχρονη τεχνολογία μας.

Διπλή προστασία

Χρησιμοποιήστε τον συμπυκνωμένο ορό ενεργοποίηση για ευαίσθητο δέρμα για διπλή προστασία από τις αλλεργίες αλλά και κατά των ρυτίδων. Προϊόν συμπυκνωμένο σε ενεργά συστατικά για το πρόσωπο και το λαιμό, σχεδιασμένο με αυστηρά υποαλλεργικά κριτήρια. Μειώνει στο ελάχιστο τον κίνδυνο ερεθισμάτων και αλλεργίας. Τα αναδομητικά του συστατικά αποτελούν τροφή για το δέρμα και δρουν αποτελεσματικά στην πρόληψη και των ρυτίδων.