Συμβουλές

Δέρμα: Φροντίδα για κάθε πρόβλημα

Έχετε λιπαρότητα στο δέρμα ή ευαίσθητη επιδερμίδα; Μην ανησυχείτε κάθε πρόβλημα έχει τη λύση του!

Αν έχετε ευαίσθητο δέρμα

Το ευαίσθητο δέρμα απαιτεί ιδιαίτερη φροντίδα και προσοχή στον καθαρισμό. Καθαρίστε, λοιπόν, το ευαίσθητο δέρμα σας με ένα ποιοτικό προιόν. Χρησιμοποιήστε το γαλάκτωμα καθαρισμού Ceramide, ένα προϊόν σχεδιασμένο για τους πιο ευαίσθητους τύπους δέρματος. Αφαιρεί απαλά όλα τα ίχνη του μακιγιάζ και τις ακαθαρσίες. Χάρη στην ειδικά hypoallergenically, σύνθεση του, οποιοσδήποτε κίνδυνος ευαισθησίας και ερεθισμού του δέρματος μειώνεται στο ελάχιστο.

Διώξτε την κυτταρίτιδα

Καθώς το καλοκαίρι πλησιάζει τα ρούχα γίνονται ολοένα και πιο αποκαλυπτικά των… επίμαχων σημείων. Η κυτταρίτιδα ειδικά σε λίγο που θα βγούμε στις παραλίες δεν θα είναι εύκολο να κρυφτεί. Σας προτείνουμε, λοιπόν, μια πολύ αποτελεσματική αντι-κυτταριτιδική κρέμα / gel, η οποία βοηθάει στην «καύση του λίπους» καθώς περιέχει ενεργά συστατικά που διεισδύουν με μασάζ και επιτίθενται στις περιοχές που έχουν την όψη φλούδας πορτοκαλιού. Προσφέρει επίσης αίσθηση φρεσκάδας και απαλότητας και παράλληλα ενυδατωνει το δέρμα.

Αν το δέρμα σας είναι πολύ λιπαρό

Χρησιμοποιείτε εξειδικευμένα προιόντα καθαρισμού και περιποίησης για λιπαρά δέρματα. Οι δερματολόγοι και οι αισθητικοί συμφωνούν ότι από τη στιγμή που βρείτε ένα προϊόν που λειτουργεί καλά για το δέρμα σας, θα πρέπει να συνεχίσετε να το χρησιμοποιείτε. Είναι σημαντικό να φροντίζετε επίσης για την ενυδάτωση του δέρματός σας, πίνοντας αρκετό νερό την ημέρα (τουλάχιστον 6 με 8 ποτήρια). Σας προτείνουμε την ειδική σειρά περιποίησης Purifying που δημιουργήθηκε για να εξισορρποπήσει τα λιπαρά και μικτά δέρματα. Η σειρά περιλαμβάνει καθαριστικά προσώπου με αντί-σμηγματορροϊκά και κατά της γυαλάδας ενεργά συστατικά. Δρουν επίσης αποτελεσματικά ενάντια στα μαύρα και άσπρα στίγματα του δέρματος.