Συμβουλές

Διώξτε τα σημάδια της γήρανσης

Κάποια σημάδια που μεγαλώνουν με την ηλικία και μοιάζουν με ελιές έχουν εμφανιστεί στο δέρμα σας; Πιθανότατα πρόκειται για μια κατάσταση που εμφανίζεται συνήθως με την πάροδο της ηλικίας και είναι γνωστή ως σμηματορροική κεράτωση.

Πρόκειται για λιπαρές πλάκες που είναι επίπεδες ή εξέχουν από το δέρμα και έχουν καστανό ή μαύρο χρώμα, ενώ φθάνουν έως και τα 2 εκ. σε διάμετρο.

Προσοχή όμως! Έλέγχετε τακτικά το δέρμα σας και ενημέρωνετε το γιατρό για οτιδήποτε ασυνήθιστο βλέπετε. Ειδικά αν έχετε ελιές που ματώνουν, προκαλούν φαγούρα, αναπτύσσονται ραγδαία ή έχουν ακανόνιστο σχήμα μην τις αγνοήσετε. Χρειάζεται μεγάλη εμπειρία για να ξεχωρίσεις τους καλοήθεις όγκους, όπως η κεράτωση, από τον καρκίνο το δέρματος, υποστηρίζουν οι ειδικοί.

Για πρόληψη προτείνουμε…

1. Activlift Serum

Συμπυκνωμένος ορός, μειώνει τα σημάδια γήρανσης. Δυναμώνει την ελαστικότητα του δέρματος. Συνδυάζει θρεπτικά, αντιγηραντικά συστατικά. Ενδυναμώνει την δράση της κρέμας.

2.Anti age Cream

Πολύ πλούσια ολοκληρωμένη αντιγηραντική θεραπεία καταπολεμά τα σημάδια της γήρανσης στα κατώτερα στρώματα σβήνοντας λεπτές γραμμές και ρυτίδες. Το δέρμα φαίνεται φωτεινότερο και πιο λαμπερό.

3.Booster Μάσκα-Lifting

Συμπληρωματική φροντίδα με το Serum Lift και την Cream Lift Booster. Αυτή η μάσκα βοηθά να μειωθούν τα εμφανή σημάδια γήρανσης και αφήνει το δέρμα απαλό και φωτεινό, αυξάνοντας τον τόνο του.