Συμβουλές

Διώξτε την κούραση από το πρόσωπο σας

Στις μέρες μας όλοι αντιμετωπίζουμε καταστάσεις έντονου άγχους και κούρασης εξαιτίας των απαιτητικών ρυθμών της καθημερινότητας, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική ζωή μας. Οι συνέπειες δεν περιορίζονται μόνο στην υγεία μας, αλλά αντανακλούν και στην κατάσταση του δέρματος.

Οι επιπτώσεις της κούρασης μπορεί να είναι καταστροφικές ιδιαίτερα για τα ευαίσθητα δέρματα. Λόγω του στρες, τα επινεφρίδια μας απελευθερώνουν κορτιζόλη (ορμόνη του στρες), η οποία επιτείνει τα προβλήματα του δέρματος. Αυτή καθιστά τα αιμοφόρα αγγεία μας πιο στενά εμποδίζοντας τη ροή του αίματος σε ζωτικά όργανα του σώματος, όπως το δέρμα. Αυτή η διαδικασία μειώνει το κολλαγόνο στο δέρμα μας, αλλοιώνοντας έτσι μηχανισμό επιδιόρθωσης του με αποτέλεσμα αυτό να δείχνει κουρασμένο και άτονο.

Η λύση

Δοκιμάστε την ενισχυμένη μάσκα της Les Naturelles. Βελτιώνει το δέρμα σας χάρη στις ιδιότητες της εντατικής – εξισορροπητικής και ενισχυτικής μάσκας. Το δέρμα σας δείχνει πιο όμορφο, ανακουφισμένο και αναζωογονημένο. Περιορίζει τα σημάδια κούρασης.