Συμβουλές

Ενυδάτωση από την κορυφή ως τα… πόδια

Τι μπορείτε να κάνετε για να έχετε ένα δροσερό, νεανικό και ενυδατωμένο δέρμα που θα λάμπει θα ακτινοβολεί υγεία; Οι παρακάτω συμβουλές θα σας βοηθήσουν να το αποκτήσετε.Δείτε πώς θα πετύχετε ενυδάτωση από την κορυφή ως τα… πόδια

Περιορίστε το χρόνο που κάνετε ντους. Αν μένετε πολύ ώρα κάτω από το νερό ή το ντους καταστρέφετε τα λιπίδια του δέρματος που εμποδίζουν την απώλεια της υγρασίας. Καλό είναι να μην ξεπερνάει τα 10 με 15 λεπτά η επαφή σας με το νερό και να φροντίζετε να μην είναι πολύ ζεστό ή κρύο γιατί οι ακραίες θερμοκρασίες προκαλούν ξηρότητα.

Αποφύγετε να ψεκάζετε με άρωμα τα μαλλιά. Το οινόπνευμα που περιέχει μπορεί να προκαλέσει ξηρότητα στο τριχωτό της κεφαλής.

Αν παρατηρήσετε ότι κάποια περιοχή του προσώπου ή του σώματός σας υποφέρει από ξηρότητα, χρησιμοποιήστε μία κρέμα βιταμίνης Ε και κάντε επάλειψη πριν κοιμηθείτε το βράδυ. Με τον τρόπο αυτό η επιδερμίδα σας θα μαλακώσει.

Καλό είναι να αποφεύγετε τους αιχμηρούς τρίφτες αν το δέρμα των ποδιών σας είναι ξηρό γιατί μπορεί να το τραυματίσετε ή να προκαλέσετε λύση της συνέχειας του δέρματος ανοίγοντας το δρόμο στα μικρόβια. Επίσης είναι πολύ πιθανό να προκαλέσετε μεγαλύτερη ξηρότητα.

Τέλος μην ξενχάτε ότι η σειρά HYDRO-ACTIVE της Les naturelles μπορεί να σας βοηθήσει: ευνοεί μια βαθιά ενυδάτωση της επιδερμίδας. Αυτό επιτυγχάνεται με έναν άψογο συνδυασμό δραστικών συστατικών που ενισχύουν και διατηρούν τον Φυσικό Παράγοντα Ενυδάτωσης του δέρματος και μειώνουν την απώλεια νερού.