Συμβουλές

Η πιο ευαίσθητη περιοχή και πώς θα την προστατεύσετε

 

Εκδηλώνει πιο εύκολα ρυτίδες και προδίδει την ηλικία μας. Μάθετε  πώς τα αποφύγετε την γήρανση του πιο ευαίσθητου σημείου του δέρματος σας.

 

Η περιοχή γύρω από τα μάτια σπάει πιο εύκολα με αποτέλεσμα να εμφανίζει ρυτίδες που γίνονται ολοένα και πιο έντονες με την πάροδο του χρόνου. Οι παράγοντες που συντελούν στη δημιουργία τους είναι παρόμοιοι με εκείνους που προκαλούν τη γήρανσης του δέρματος και του υπόλοιπου δέρματος. Σε αυτούς συγκαταλέγονται το στρες, ο χρόνος, ο ήλιος, η ρύπανση, το κάπνισμα κ.α.

 

Η συγκεκριμένη περιοχή όμως παρουσιάζει μεγαλύτερη ευαισθησία σε αυτούς τους παράγοντες. Επιπλέον επιβαρύνεται και από τις συσπάσεις από τις εκφράσεις του προσώπου και από το ανοιγοκλείσιμο των ματιών.

 

Με το πέρασμα του χρόνου μειώνονται η ποσότητα και η ποιότητα του κολλαγόνου. Έτσι, το δέρμα χάνει την ελαστικότητά του και οι ρυτίδες γίνονται “μόνιμες” στην επιφάνειά του.

 

Οι αποτελεσματικότερες λύσεις

Για άμεση ενυδάτωση και εντατική φροντίδα χάρη στα αποκλειστικά ενεργά εκχυλίσματα φυτών σας προτείνουμε την Eye Zone

 

Για την αντιμετώπιση της ξηρότητας, την πρόληψη από τα πρώτα σημάδια του χρόνου, και ένα εξαιρετικό αίσθημα άνεσης δοκιμάστε την Ενισχυμένη κρέμα ματιών

 

 

Για καταπραϋντική δράση και εξάλειψη από των σημαδιών του χρόνου την Μάσκα Lifting για την περιοχή των ματιών

 

 

Για τα εύθραυστα περιγράμματα των ματιών, αλλά και τις βαθιές ρυτίδες τον Συμπυκνωμένο ορό ματιών

 

 

Και μην ξεχνάτε το Υαλουρονικό Serum για ορατά αποτελέσματα μετά τις πρώτες εφαρμογές και άμεση αντιρυτιδική δράση.