Συμβουλές

Καθαρό δέρμα σε 3 κινήσεις

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς το δέρμα σας θα είναι πάντα λαμπερό και ανανεωμένο; Αρκεί ένας απλός καθαρισμός; Αν ακολουθήσετε αυτές τις 3 συμβουλές η επιδερμίδα σας θα λάμψει.

1 Γεμίστε την μπανιέρα

Προτιμήστε εάν έχετε χρόνο να κάνετε μπάνιο στη μπανιέρα σας, αντί για ντους, γιατί έτσι σύμφωνα με τους ειδικούς, το δέρμα σας καθαρίζει καλύτερα, ενώ εσείς χαλαρώνετε από την κούραση της ημέρας. Δείτε λοιπόν πως θα μετατρέψετε το μπάνιο σας σε ιεροτελεστία..

Βυθιστείτε σε χλιαρό νερό για μερικά λεπτά. Προτού γεμίσετε την μπανιέρα σας με νερό καθαρίστε την πολύ καλά με κάποιο καθαριστικό κατά προτίμηση οικολογικό και έπειτα μην ξεχάσετε να την ξεβγάλετε με άφθονο νερό.

2 Κάντε πίλινγκ

Το πίλινγκ με τα κατάλληλα καλλυντικά προϊόντα, είναι ο πιο απλός και άμεσος τρόπος για να ανανεώσετε την επιδερμίδα σας απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα που συσσωρεύονται στην επιφάνεια του δέρματος. Τα νεκρά κύτταρα φράζοντας τους πόρους του και εμποδίζει το δέρμα να απορροφήσει τα συστατικά από τα προϊόντα περιποίησης που ίσως χρησιμοποιείτε. Κάντε ένα Απαλό πήλινγκ προσώπου.

3 Μην αμελείτε τον καθαρισμό

Επιλέξτε ένα προϊόν που καθαρίζει το πρόσωπό σας διατηρώντας την ενυδάτωσή του χάρη στα ευεργετικά αποτελέσματα των φυτικών συστατικών του. Διπλός απαλός καθαρισμός για ένα φρέσκο, λαμπερό και ανανεωμένο Επιλέξτε το Καθαριστικό γαλάκτωμα 2 σε 1