Συμβουλές

Κολλαγόνο: τι είναι και πώς να το προστατεύσετε

Τι ακριβώς είναι το κολλαγόνο και γιατί είναι απαραίτητο για το δέρμα μας; Μάθετε πώς ακριβώς βοηθάει στη διατήρηση της υγείας και της νεανικότητας του δέρματος μας, αλλά και πώς μπορείτε να το προστατεύσετε.

Το κολλαγόνο είναι απαραίτητο συστατικό για το δέρμα που προάγει την υγεία της επιδερμίδας, και των μαλλιών, ενώ θεωρείται ότι αυξάνει τη σταθερότητα και ελαστικότητα των ιστών. Παράλληλά ενισχύει την ελαστικότητα αλλά και τη σφριγηλότατα της επιδερμίδας. Τέλος βελτιώνει την όψη της και συμβάλλει στη μείωση των ρυτίδων.

Ιδιαίτερα μετά την ηλικία των 40 ετών το κολλαγόνο μειώνεται ενώ παράλληλά αλλοιώνεται η ποιότητα του. Αυτό έχει αποτέλεσμα το δέρμα να χαλαρώνει, να χάνει τη νεανικότητά του και να εμφανίζει ρυτίδες.

Η λύση:

Συμπυκνωμένος ορός ενεροποίησης: Για την προστασία του κολλαγόνου σας προτείνουμε ενα πολύ συμπυκνωμένο προϊόν, σχεδιασμένο για να σταματήσει το φαινόμενο της υποβάθμισης του φυσικού κολλαγόνου και να τονωσει άμεσα τη σύνθεση νέου (σε επίπεδο ινοβλαστών). Αυτό είναι εφικτό χάρη στη συνεργική δράση του φυτικού συμπλέγματος που είχε εκπονηθεί ειδικά για αυτό το προϊόν.