Συμβουλές

Κουρασμένα μάτια; Lifting στο… βαζάκι

Το στρες, αλλά και πολύ λεπτό δέρμα γύρω από τα μάτια συχνά προκαλούν σημάδια και ρυτίδες γύρω από τα μάτια. Υπάρχουν ωστόσο λύσεις για να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα. Μια από τις πιο αποτελεσματικές κρύβεται στο βαζάκι ενός θαυματουργού καλλυντικού.

Η μάσκα Lifting για την περιοχή των ματιών που σας προτείνουμε έχει σχεδιαστεί ειδικά για τα ευαίσθητα εύθραυστα περιγράμματα των ματιών. Περιέχει διάφορα ενεργά συστατικά με καταπραϋντική δράση και ιδιότητες εξομάλυνσης που συμβάλουν στην εξάλειψη των σημαδιών της γήρανσης.

Πώς βοηθάει;

Περιέχει γλυκό εκχύλισμα τριφυλλιού με αντιφλεγμονώδη, στυπτική, και καταπραϋντική δράση, νερό από τριαντάφυλλο που είναι ηρεμιστικό, και προσφέρει ενυδάτωση, και τόνωση, πρωτεΐνες σιταριού που είναι θρεπτικές, και ενυδατικές.
Ακόμη περιέχει έλαιο βερίκοκου που είναι μαλακτικό, λάδι από σπόρους σταφυλιών και κιτρικό οξύ που συμβάλλουν στην ανανέωση των κυττάρων.

Μέτρα πρόληψης

Αν πίνετε και καπνίζετε χρησιμοποιείτε κρέμες φροντίδας με αντιοξειδωτικά και συμπεριλάβετε στη διατροφή σας 3 μερίδες φρούτων καθημερινά.

Ένας μοντέρνος σκελετός καλύπτει τα σημάδια της κούρασης στα μάτια, αλλά και προστατεύει την ευαίσθητη περιοχή των ματιών από τις επιδράσεις τις ηλιακής ακτινοβολίας.