Συμβουλές

Λάμψη χωρίς μακιγιάζ

Θέλετε η επιδερμίδα σας να δείχνει φρέσκια, νέα και λαμπερή χωρίς μακιγιάζ; Υπάρχουν τρόποι που μάλιστα θα έχουν μόνιμο αποτέλεσμα. Σκοπός σας δεν είναι να καλύψετε, αλλά να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα. Διαβάστε τι προτείνουν οι ειδικοί…

Προσπαθήστε να κόψετε το κάπνισμα και αποφύγετε να πίνετε πολύ αλκοόλ που στερούν τη λάμψη από την επιδερμίδα σας και την κάνουν να δείχνει κουρασμένη. Χρησιμοποιείτε ειδικές κρέμες φροντίδας ή κάψουλες με αντιοξειδωτικά της Les naturelles. Προτείνουμε τις Ελαιώδεις κάψουλες βιταμίνης C με αντιοξειδωτική δράση.

Συμπεριλάβετε στη διατροφή σας τουλάχιστον 3 μερίδες φρούτων σε καθημερινή βάση ώστε να λαμβάνετε τα αντιοξειδωτικά συστατικά που χρειάζεστε.

Χρησιμοποιήστε προϊόντα με βάση το τσάι που έχει την ιδιότητα να τονώνει και ενυδατώνει τη θαμπή και κουρασμένη επιδερμίδα. Μπορείτε, για παράδειγμα, να χρησιμοποιήσετε την κρέμα ημέρας με λάδι jojoba που περιέχει κίτρινο, λευκό και πράσινο τσάι.

Μην ξεχνάτε ποτέ και σε καμία περίπτωση την ενυδατική σας κρέμα η οποία δεν πρέπει να λείπει από τη τσάντα σας. Χρησιμοποιήστε την ενυδατική κρέμα λάμψης της Les naturelles.

Ένα ακόμη μυστικό:

Φοράτε γυαλιά ηλίου. Με τον τρόπο αυτό κρύβετε τα σημάδια της κόπωσης που προδίδουν τα μάτια σας και επιπλέον αποφεύγετε τις συνέπειες του ήλιου που προκαλεί πρόωρη γήρανση και ρυτίδες στην περιοχή.