Συμβουλές

Μήπως ήρθε ο καιρός να ασχοληθείτε λίγο πιο σχολαστικά με τα πρώτα σημάδια του χρόνου…

Αν λοιπόν μέχρι τώρα πιστεύατε ότι μία απλή ενυδατική κρέμα αρκεί, μάλλον θα πρέπει να το σκεφτείτε ξανά. Φροντίστε το δέρμα σας και βοηθήστε το να ανανεωθεί, παρέχοντας του μία ολοκληρωμένη αντιρυτιδική και συσφιγκτική φροντίδα, με ειδικευμένα προϊόντα που θα ενισχύσουν την ελαστικότητά του.

Pure Booster Collagen: Επαναφέρει την ελαστικότητα των ιστών και καταπολεμά τη χαλάρωση του δέρματος. Το δέρμα γίνεται ορατά πιο ξεκούραστο και σφριγηλό. Οι ιστοί ενυδατώνονται και μαλακώνουν προστατεύοντας καλύτερα το από εξωτερικές επιθέσεις.

Για να ενεργοποιήσετε την ελαστίνη της επιδερμίδας επιλέξτε την Κρέμα σύσφιξης Λαιμού – Προσώπου. Περιέχει ένα φυτικό σύμπλοκο Celumax V που ασκεί μία παρατεταμένη δράση κυτταρικής ανανέωσης, ενεργοποιώντας το σχηματισμό κολλαγόνου και ελαστίνης. Βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος.

Αν θέλετε να υποκαταστήσετε το  υαλουρονικο οξύ που χάνεται με το χρόνο σας προτείνουμε ένα προιόν με ισχυρές ενυδατικές ιδιότητές. Πρόκειται για ένα serum εξαιρετικής ποιότητας και αποτελεί ό,τι καλύτερο έχουν να προσφέρουν οι σύγχρονες έρευνες της φυτικής βιοτεχνολογίας. Για ορατά αποτελέσματα μετά τις πρώτες εφαρμογές, ενώ προσφέρει άμεση αντιρυτιδική δράση επιλέξτε το Υαλουρονικό Serum της Les Naturelles. Συνδυάστε με μια καλή κρεμά της Les Νaturelles.