Συμβουλές

Μετά το Πάσχα: αποτοξίνωση και στο δέρμα!

Μετά το Πάσχα όλοι μας έχουμε ξεκινήσει λίγο πολύ μια διαδικασία αποτοξίνωσης του οργανισμού μας. Ωστόσο αυτό που αγνοούμε οι περισσότεροι είναι οτι αποτοξίνωση χρειάζεται και το δέρμα.

Με την αποτοξίνωση θα βοηθήσουμε το δέρμα μας να απαλλαγεί από την κυτταρίτιδα και θα προσφέρουμε στην επιδερμίδα λάμψη και υγεία. Μάθετε, λοιπόν, πώς μπορείτε να αποτοξινώσετε την επιδερμίδα σας.

Το στεγνό βούρτσισμα βοηθάει στην απομάκρυνση των τοξινών. Ακόμη θα απομακρύνει και τα νεκρά κύτταρα ενεργοποιώντας το λεμφικό σύστημα.

Με μια βούρτσα με μακριά λαβή κάντε απαλές κινήσεις ξεκινώντας από τα πόδια, και συνεχίζοντας στους γλουτούς, τους βραχίονες, και την πλάτη. Αποφύγετε την περιοχή των γεννητικών οργάνων και τις θηλές. Κάντε αυτή τη διαδικασία πριν κάνετε μπάνιο το πρωί.

Η εφίδρωση βοηθάει στην απομάκρυνση των τοξινών από το δέρμα. Αφήσετε αρκετή ώρα τη βρύση να τρέχει στο ζεστό και να κλείσετε για λίγο την πόρτα του μπάνιου μέχρι να δημιουργηθεί ατμός και μείνετε μερικά λεπτά στο χώρο. Αν έχετε προβλήματα υγείας και ιδιαίτερα καρδιάς συμβουλευτείτε πρώτα το γιατρό.

Το βράδυ κάντε ένα μπάνιο με άλατα και συνδυάστε το με ένα απαλό μασάζ. Μπορείτε να το κάνετε μόνες ή να το ζητήσετε από το σύντροφό σας. Γεμίστε την μπανιέρα με ζεστό νερό καθίστε στην άκρη και ρίξτε λίγο αλάτι.
Για να αποτοξινώσετε το δέρμα σας απαραίτητο είναι και το πήλινγκ τα κατάλληλα προϊόντα: σας προτείνουμε το κρεμώδες πήλινγκ κυτταρικής ανανέωσης και την κρέμα για απαλό πήλινγκ προσώπου.