Συμβουλές

Νικήστε το χρόνο με βιταμίνες

Ανακαλύψτε 3 βιταμίνες που μπορούν να μας βοηθήσουν να νικήσουμε το χρόνο και να καθυστερήσουμε την γήρανση του δέρματος, αλλά και του οργανισμού μας.

Βιταμίνη Α

Η βιταμίνη αυτή συμβάλλει στην προστασία των βλεννογόνων, είναι απαραίτητη για την ανανέωση των κυττάρων του δέρματος και συμβάλλει στη θεραπεία διαφόρων δερματικών παθήσεις. Ενδεχομένως να συμβάλλει και στην προστασία από ορισμένες μορφές καρκίνου (π.χ. δέρματος). Είναι αναγκαία για την διατήρηση της υγείας του δέρματος μας και αυτός είναι και ένας από τους λόγους που υπάρχει σε κάποια καλλυντικά. Αν την αναζητήσετε μέσω της διατροφής θα τη βρείτε σε τροφές όπως το συκώτι, τα καρότα, η γλυκοπατάτα, οι νιφάδες καλαμποκιού, η βρόμη, και το σπανάκι.

Bιταμίνη C

Αποτελεί έναν σημαντικό εχθρό των ελε’υθερων ριζών που ευθύνονται για την γήρανση των κυττάρων και έναν πολύτιμο σύμμαχο στη μάχη μας με το χρόνο. Η βιταμίνη αυτή είναι απαραίτητη για την προστασία του δέρματός μας και αποτελεί απαραίτητο συστατικό για τη φροντίδα του ιδιαίτερα αν καπνίζετε ή εκτίθεστε πολύ στον ήλιο. Σας προτείνουμε τη σειρά Booster με βιταμίνες C και Ε.

Βιταμίνη Ε

Η βιταμίνη Ε, αποτελεί ισχυρό παράγοντα που μας προστατεύει από τις ελέυθρες ρίζες και για το λόγο αυτό διαθέτει αντιγηραντικές ιδιότητες. Σας προτείνουμε τη σειρά Booster με βιταμίνες C και Ε.