Συμβουλές

Ντεμακιγιάζ: Κάντε το σωστά και… καθαρίσατε !

Κατά τη διάρκεια της ημέρας οι ρύποι της ατμόσφαιρας που συσσωρεύονται και το μακιγιάζ επιβαρύνουν το δέρμα σας. Δείτε τι πρέπει να κάνετε για το τέλειο ντεμακιγιάζ.

Θα πρέπει πάντα να αφαιρείτε το μακιγιάζ και καθαρίζετε το πρόσωπό σας απαραιτήτως πριν πέσετε για ύπνο, γιατί με αυτόν τον τρόπο δίνετε στο δέρμα σας τη δυνατότητα να “αναπνεύσει” κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Σε αντίθετη περίπτωση, δηλαδή αν κοιμηθείτε με το μακιγιάζ, είναι πιθανό όταν ξυπνήσετε τα μάτια σας να δακρύζουν ή να τσούζουν. Το ίδιο μπορεί να συμβεί αν έχετε αλλεργία σε κάποια από τα συστατικά των καλλυντικών. Οι χρωστικές ουσίες που περιέχουν μπορεί επίσης να σας προκαλέσουν ερεθισμό. Κάλο είναι να προτιμάτε τα υποαλλεργικά καλλυντικά και να μην ξεχνάτε ποτέ να κάνετε σωστό ντεμακιγιάζ πριν πέσετε για ύπνο. Πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικές στην επιλογή του make up: να επιλέγετε κάποιο με υποαλλεργική σύνθεση που να είναι υδατοδιαλυτό για να αφαιρείται με ευκολία στο ντεμακιγιάζ έτσι ώστε να μην ταλαιπωρείται το δέρμα σας. Αν φοράτε φακούς επαφής, πρέπει πρώτα να τους βγάλετε και έπειτα να κάνετε ντεμακιγιάζ. Το σχολαστικό ντεμακιγιάζ θα σας βοηθήσει να προλάβετε τυχόν προβλήματα που θα δημιουργηθούν από την πολύωρη παραμονή των χρωστικών ουσιών στο δέρμα.

Ο καθαρισμός του προσώπου και το ντεμακιγιάζ γίνεται με ένα καλό γαλάκτωμα Έπειτα, μπορείτε να απλώσετε στην επιδερμίδα σας το κρεμώδες πήλινγκ κυτταρικής ανανέωσης (ιδιαίτερα τους χειμερινούς μήνες). Εφαρμόστε μία ομοιόμορφη στρώση πάνω από το πρόσωπο, αποφεύγοντας την άμεση επαφή με το περίγραμμα των ματιών, και τρίψτε απαλά αφού το αφήσετε για 3 λεπτά. Ακολουθήστε με τη συνήθη τονωτική λοσιόν και την κρέμα φροντίδας.

Τρία έξυπνα προϊόντα ντεμακιγιάζ και καθαρισμού

Micellar Solution

 

 

Απαλό ντεμακιγιάζ ματιών και προσώπου, αφαιρεί απαλά το μακιγιάζ και καθαρίζει σε βάθος το δέρμα. Μια καινοτόμα φόρμουλα ενός βήματος. Καθαρίζει, τονώνει και καταπραΰνει. Χάρις στη δύναμη των μεγαλομορίων(πρωτεΐνες, πολυσακχαρίτες) παγιδεύει άμεσα κάθε ρύπο και υπόλειμμα μακιγιάζ.

 

 

 

 

 

Ντεμακιγιάζ ματιών δύο φάσεων

 

 

 

 

Διαθέτει ενυδατικές ιδιότητες που μοιάζουν με αυτές των δακρύων και έχει ειδικά σχεδιαστεί για την πρόληψη του ερεθισμού της ευαίσθητης επιδερμίδας γύρω από τα μάτια. Οι λιπαρές τους ιδιότητες βγάζουν απαλά και το κανονικό, αλλά και το αδιάβροχο make-up.

 

 

 

Γαλάκτωμα καθαρισμού

Αυτό το ήπιο γαλάκτωμα καθαρισμού, περιέχει πολύτιμα φυσικά ενεργά συστατικά, αφαιρεί απαλά το μακιγιάζ και καθαρίζει το δέρμα. Αναζωογονεί το εξωτερικό στρώμα του δέρματος και αποτρέπει την αφυδάτωση του.