Συμβουλές

Ξηρό ή θαμπό δέρμα; Αποκτήστε λάμψη και ενυδάτωση

Διαβάστε πως μπορείτε να αποκτήσετε λάμψη και να ενυδατώσετε το δέρμα σας με σωστή διατροφή, «έξυπνα» προϊόντα και με μια μάσκα που μπορείτε να φτιάξετε μόνες σας.

Φροντίστε λαμβάνετε επαρκείς ποσότητες από βιταμίνες Α, Β1, Β2, και C, καθώς επίσης και ασβέστιο, φώσφορο, μαγνήσιο και ψευδάργυρο. Τα παραπάνω (βιταμίνες και ιχνοστοιχεία) μεταξύ άλλων συμβάλλουν στην ελαστικότητα και την ενυδάτωση του δέρματος.

Πλούσια πηγή βιταμίνης Α είναι τα καρότα, την βιταμίνη C μπορείτε να τη βρείτε στα πορτοκάλια και τις πιπεριές, ενώ τις βιταμίνες του συμπλέγματος B στη μαγιά μπύρας. Πλούσια σε ψευδάργυρο είναι τα θαλασσινά (π.χ. στρείδια), ενώ το ασβέστιο θα το βρείτε στα γαλακτοκομικά. Το μαγνήσιο υπάρχει σε υψηλές ποσότητες στα όσπρια και τις μπανάνες και ο φώσφορος στο κρέας, τους ξηρούς καρπούς, και τα ψάρια.

Μην παραλείπετε να πίνετε άφθονες ποσότητες νερού και να τρώτε αρκετά φρούτα και λαχανικά που είναι πλούσια σε νερό. Με τον τρόπο αυτό ενυδατώνεται όλος ο οργανισμός σας και κατά συνέπεια το δέρμα σας.

Για καλύτερα και άμεσα αποτελέσματα σας προτείνουμε τη σειρά HYDROACTIVE που ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα χάρη στον άψογο συνδυασμό δραστικών συστατικών που ενισχύουν και διατηρούν τον Φυσικό Παράγοντα Ενυδάτωσης (NMF) μειώνοντας την απώλεια νερού(T.E.W.L).