Συμβουλές

Οι top βιταμίνες για λαμπερό δέρμα χωρίς ρυτίδες

Η βιταμίνη C

Θεωρείται ευεργετική για την επιδερμίδα γιατί έχει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση και προστατεύει όλες τις άλλες υδατοδιαλυτές ουσίες καθώς «θυσιάζεται» προκειμένου να σωθούν από την οξείδωση που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες.

Με τη δράση ενισχύει την άμυνα της επιδερμίδας απέναντι στους παράγοντες που ευνοούν τη γήρανση και τη βοηθάει να ανανεωθεί.

Η βιταμίνη C ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα. Σημαντική πηγή βιτ.C ,εκτός από τα εσπεριδοειδή είναι το ρόδι. Σας προτείνουμε τον ορό βιταμίνης C για θεαματικά αποτελέσματα ή την Εντατική φροντίδα Vital C.

Η Βιταμίνη Ε

Διαθέτει αντιοξειδωτική και ενυδατική δράση, ενώ βελτιώνει την εικόνα του δέρματος προσφέροντας λάμψη. Η βιταμίνη αυτή προστατεύει τις ίνες κολλαγόνου από την καταστροφική δράση των ελευθέρων ριζών. Προστατεύει το εξωτερικό στρώμα της επιδερμίδας μας από την βλάβη που προκαλεί η ηλιακή ακτινοβολία, περιορίζοντας την πιθανότητα για ηλιακά εγκαύματα. Εχει, τέλος, ισχυρή αντιφλεγμονώδη δράση προλαμβάνοντας τα σημάδια της πρόωρης γήρανσης, καθώς οι φλεγμονές στο δέρμα είναι μια από τις κύριες αιτίες γήρανσης της επιδερμίδας. Σας προτείνουμε τη μοναδική ενισχυμένη 24ώρη κρέμα με βιταμίνη Ε για θεαματικά αποτελέσματα.

Βιταμίνη Α

Είναι γνωστή στους δερματολόγους για την επιτυχία της στην καταπολέμηση των σημαδών της γήρανσης στην επιδερμίδα αλλά και σε ολόκληρο το σώμα. Η ρετινόλη μια πρόδρομη μορφή της είναι άκρως αντι-οξειδωτική, αντι-ρυτιδική, προσφέρει προστασία του δέρματος. Περιέχει πολύ ισχυρές ιδιότητες ανανέωσης των ιστών του δέρματος. Δοκιμάστε την αντιρυτιδική κρέμα ρετινόλης.