Συμβουλές

Πίλινγκ από… σπίτι!

Αποκτήστε μια καλή συνήθεια για το δέρμα σας: Να κάνετε συστηματικά πίλινγκ στο σπίτι σας. Με τον τρόπο αυτό θα βοηθήσετε το δέρμα σας και την επιδερμίδα σας να αναζωογονηθεί και θα αποκομίσετε πολλαπλά οφέλη.

Τα οφέλη

Το πίλινγκ με τα κατάλληλα καλλυντικά προϊόντα, είναι ο πιο απλός και άμεσος τρόπος για να ανανεώσετε την επιδερμίδα σας απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα που συσσωρεύονται στην επιφάνεια του δέρματος. Τα νεκρά κύτταρα φράζοντας τους πόρους του και εμποδίζει το δέρμα να απορροφήσει τα συστατικά από τα προϊόντα περιποίησης που ίσως χρησιμοποιείτε. Επομένως το πίλινγκ προετοιμάζει το δέρμα να δεχτεί τα προϊόντα αντιγήρανσης, που απορροφώνται ευκολότερα και αυξάνεται η αποτελεσματικότητά τους. Με ένα σωστό πίλινγκ όμως το δέρμα ξαναβρίσκει τη λάμψη και γίνεται απαλό και βελούδινο. Το πίλινγκ βοηθάει επίσης στην καλύτερη αντιμετώπιση των σημαδιών της γήρανσης.

Πότε είναι η κατάλληλη στιγμή;

Η καλύτερη στιγμή για να κάνετε πίλινγκ είναι φυσικά το βράδυ, αφού αφαιρέσετε το μακιγιάζ. Με τον τρόπο αυτό το δέρμα θα εκμεταλλευτεί το διάστημα που κοιμάστε τη νύχτα για βαθύ καθαρισμό.

Η σωστή συχνότητα εξαρτάται καθαρά από το δέρμα σας, αλλά και από το προιόν το οποίο χρησιμοποιείτε για να κάνετε πίλινγκ.

2 σούπερ προιόντα για πίλινγκ στο σπίτι

1. Κρεμώδες πήλινγκ κυτταρικής ανανέωσης

Εξαιρετικά απαλή κρέμα απολέπισης. Χρησιμοποιείται ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε επιδερμίδας, ακόμα και καθημερινά.

Πως σας βοηθάει

Περιέχει άμυλο ρυζιού το οποίο σχηματίζει μία απαλή στρώση στην επιφάνεια του δέρματος, αφαιρώντας τα επιφανειακά νεκρά κύτταρα. Το εκχύλισμα χαμομηλιού προσφέρει αντιφλεγμονώδη δράση και εξουδετερώνει παράγοντες που ρεθίζουν το δέρμα. Το εκχύλισμα μολόχας προσφέρει αντιφλεγμονώδη δράση, μαλακώνει και δροσίζει το δέρμα. Τέλος η πανθενόλη προσφέρει ενυδάτωση και προστασία του δέρματος. Περισσότερα…

 

 

 

 

 

2. Απαλό πήλινγκ προσώπου

Το συγκεκριμένο προϊόν της Les Naturelles έχει απολεπιστική δράση για τα βαθιά στρώματα της επιδερμίδας του προσώπου. Συνδυάζοντας τις ιδιότητες του χαλαζία και τις πολυφαινόλες του μήλου, τα νεκρά κύτταρα και οι ρύποι εξαλείφονται απαλά και επιτυγχάνεται η κυτταρική ανανέωση.

Πως σας βοηθάει

Περιέχει caprylyl γλυκόλη που είναι ενυδατική, χαλαρωτική, πολυφαινόλες Μήλου που προσφέρουν απολέπιση και ενυδάτωση. Το εκχύλισμα τριαντάφυλλου είναι στυπτικό, και κατά των ευρυαγγειων. Τέλος ο χαλαζίας είναι ιδανικός για απολέπιση, οξυγόνωση των ιστών, και κυτταρική ανανέωση. Περισσότερα…