Συμβουλές

Πώς θα επιλέξετε τα καλύτερα καλλυντικά

Διαβάστε μερικά χρήσιμα tips για να επιλέξετε καλλυντικά ποιότητας που θα δώσουν λάμψη στο δέρμα σας, θα αποφύγετε αλλεργικές εκδηλώσεις και θα αξίζουν τα λεφτά που δώσατε.

Επιλέξτε επώνυμα προϊόντα που χρησιμοποιούν την πλέον εξελιγμένη τεχνολογία σύμφωνα με αυστηρές προδιαγραφές και καλές κατασκευαστικές πρακτικές.

Δώστε έμφαση στην αποτελεσματικότητα και την ακρίβεια. Τα καλλυντικά Les naturelles χρησιμοποιούν ουσίες υψηλής δράσης, σε εξαιρετικά ακριβείς ποσότητες προκειμένου να εγγυηθεί η αποτελεσματικότητα και η επίδοση τους στο μέγιστο.
Προτιμήστε υψηλής καθαρότητας προϊόντα προέρχονται από αξιόπιστες πηγές και να λαμβάνονται με τεχνικές που σέβονται το περιβάλλον και έχουν ζωική προέλευση. Τα προιόντα Les Naturelles χρησιμοποιούν εξ ολοκλήρου τις φυσικές πηγές με τα ισοδύναμα αποτελέσματα.

Αποφύγετε καλλυντικά με ουσίες πιθανές να προκαλέσουν μαύρα στίγματα ή φωτοευαίσθητες αντιδράσεις, ή οποιαδήποτε δερματολογική συμπεριφορά. Οι αρωματικές ουσίες των προιόντων της Les Naturelles προέρχονται από αιθέρια έλαια ή συνθέσεις αρώματος που είναι σύμφωνες με τον κώδικα της ορθής πρακτικής του IFRA (Διεθνής Ένωση Αρώματος).