Συμβουλές

Πώς θα ξεγελάσετε το χρόνο; Τι αποκαλύπτει επιστημονική έρευνα

Πώς θα ξεγελάσετε το χρόνο; Τι αποκαλύπτει επιστημονική έρευνα

Διαβάστε τι αποκαλύπτει μια επιστημονική έρευνα για το μακιγιάζ και τη γήρανση: υποδεικνύει έναν ασφαλή και επιστημονικά αποδεδειγμένο τρόπο για να ξεγελάσετε το χρόνο και να δείχνετε πιο νέες. Δοκιμάστε το!

Σύμφωνα με έρευνα για να ξεγελάσετε το χρόνο και να δείχνετε νεότερες θα πρέπει να τονίσετε τα χαρακτηριστικά σας με έντονα χρώματα.

Η τεχνική αυτή σε συνδυασμό με ένα σωστό μακιγιάζ μπορεί να σας κάνει να δείχνετε ως και 10 χρόνια νεότερη σε σχέση με την πραγματική σας ηλικία όπως υποστηρίζει η έρευνα του Καθηγητή Ψυχολογίας Richard Russell από το Κέντρο Ερευνών Αισθητικής και Επιδερμίδας ( CE.R.I.E.S).

Συγκεκριμένα η έρευνα έδειξε ότι οι χρωματικές αντιθέσεις στο πρόσωπο μπορούν να κρύψουν την ηλικία. Μια bronze πούδρα, λίγο ροζ ρουζ, και ένα κραγιόν με πιο έντονο χρώμα μπορούν να κάνουν θαύματα.

Γιατί όμως συμβαίνει αυτό; Όσο μεγαλώνουμε η επιδερμίδα μας γίνεται πιο θαμπή, ενώ τα χαρακτηριστικά της σταδιακά ατονούν. Αν λοιπόν μια γυναίκα τα τονίσει είναι σαν να γυρνάει το χρόνο πίσω και θα δείχνει νεότερη.

Όλα αυτά βέβαια είναι αποτελεσματικά, αλλά σας βοηθούν απλά να καμουφλάρετε την ηλικία σας. Η φροντίδα με εξειδικευμένα προιόντα, θα σας βοηθήσει να αναστρέψετε στην πραγματικότητα τη φθορά του χρόνου.