Συμβουλές

Πώς θα φροντίσετε τα μάτια σας την άνοιξη

Λίγο η γύρη, λίγο οι αλλεργίες και ο ήλιος μπορεί τα μάτια σας να δείχνουν πρησμένα, κόκκινα ή κουρασμένα. Μάθετε τι μπορείτε να κάνετε
Αν τρίβετε ή ανοιγοκλείνετε συχνά τα μάτια, επιταχύνετε τη διαδικασία σχηματισμού ρυτίδων στην ευαίσθητη αυτή περιοχή. Επιπλέον υπάρχει πιθανότητα να μπει στο μάτι σας σκόνη από το μέικαπ προκαλώντας σας δακρύρροια ή μόλυνση.
Ο ήλιος έχει αρχίσει να γίνεται έντονος επομένως έχετε απόλυτη ανάγκη από προστασία. Φοράτε πάντα γυαλιά ηλίου την ημέρα ώστε να προστατεύσετε τα μάτια σας από την ηλιακή ακτινοβολία, αλλά και την ευαίσθητη περιοχή των ματιών από τη φωτογήρανση.

Εάν είστε αλλεργικοί προσπαθήστε την αποφεύγετε, καθώς τώρα την άνοιξη έχει την… τιμητική της. Αποφύγετε να ανοίγετε τα παράθυρα του σπιτιού σας, ενώ φροντίζετε να κλείνετε τα παράθυρα του αυτοκινήτου.
Επιλέξτε κάποιο από τα προϊόντα φροντίδας ματιών της Les Naturelles. έχουν ειδικά σχεδιαστεί για την πρόληψη του ερεθισμού της ευαίσθητης επιδερμίδας γύρω από τα μάτια. Είναι ιδανικά προιόντα για τα εύθραυστα περιγράμματα των ματιών και περιέχουν ενεργά συστατικά με καταπραϋντική δράση.