Συμβουλές

Ρυτίδες τέλος! 6 λύσεις

Για να αποφύγετε τις ρυτίδες είναι σημαντικό να τρέφεστε υγιεινά και ισορροπημένα, και να περιορίσετε το κάπνισμα. Δεν αρκούν όμως μόνο αυτά. Διαβάστε χρήσιμες συμβουλές που αξίζει να γνωρίζετε.

Προστατεύετε το δέρμα σας από τον ήλιο όλο τον χρόνο με τα κατάλληλα αντηλιακά προϊόντα.

Αν καπνίζετε κόψτε το κάπνισμα ή έστω περιορίστε αυτή τη βλαβερή για το δέρμα συνήθεια. Το κάπνισμα επιταχύνει τη γήρανση του δέρματος και προκαλεί τις λεγόμενες “ρυτίδες του καπνιστή”. Μην ανησυχείτε όμως υπάρχουν λύσεις: Η κρέμα σύσφιξης λαιμού – προσώπου, ο συμπυκνωμένος ορός ενεροποίησης και η μάσκα – lifting μπορούν να σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε επιτυχώς τις ρυτίδες του καπνιστή.

Προσπαθήστε να μην στερείστε ύπνο που είναι σημαντικός για την επιδερμίδα σας και όχι μόνο.

Η πλούσια σε βιταμίνες διατροφή παίζει καθοριστικό ρόλο στην νεανική εμφάνιση της επιδερμίδας σας. Πολύ σημαντικό ρόλο παίζει και η βιταμίνη Ε που θα τη βρείτε στο ελαιόλαδο, στα αμύγδαλα, τους ηλιόσπορους, τα καρύδια και στα περισσότερα όσπρια. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι η συγκεκριμένη βιταμίνη υπάρχει στις καλές κρέμες προσώπου. Η συγκεκριμένη βιταμίνη είναι αντιοξειδωτική, ενυδατική, βελτιώνει την λάμψη του δέρματος.

Δεν αρκούν όμως μόνο αυτά, χρειάζεστε και κάποια επιπλέον βοήθεια: Σας προτείνουμε λοιπόν μια μοναδική κρέμα με θεαματικά αποτελέσματα. Πρόκειται για μία από τις τελευταίες αντι-γηραντικές καινοτομίες. Αυτή η κρέμα αποτελεί μια θαυμάσια θεραπεία με ενυδατικές ιδιότητες και μοναδικά επιλεγμένα πολύτιμα συστατικά. Μεταξύ αυτών περιέχει και την πολύτιμη για το δέρμα βιταμίνη Ε.

Πως σας βοηθάει;

Με άμεσα και μακροπρόθεσμα αποτελέσματα. Μετά την χρήση το δέρμα σας γίνεται μαλακό και λαμπερό, ενώ οι ρυτίδες γίνονται λιγότερο ορατές και η ελαστικότητα και η σφιγηλότητα του δέρματος επανέρχονται. Επιπλέον εξαφανίζονται οι μικρές κηλίδες, ενώ το δέρμα σας γίνεται πιο ανθεκτικό.