Συμβουλές

Σούπερ προσφορά της Les Naturelles: μια ολοκληρωμένη θεραπεία προσώπου

Υποδεχθείτε την άνοιξη κάνοντας το καλύτερο δώρο ομορφιάς στον εαυτό σας: η Les Naturelles σας προσφέρει μια πλήρη θεραπεία προσώπου στο χώρο σας από έμπειρη αισθητικό σύμβουλο της εταιρείας χωρίς καμία απολύτως επιβάρυνση. Κάντε ένα δώρο στο εαυτό σας, λοιπόν, και επωφεληθείτε από μια αναζωογονητική θεραπεία προσώπου από την κορυφαία εταιρεία φυσικών καλλυντικών «Les Naturelles». Είναι μια μοναδική ευκαιρία να γνωρίσετε τα υψηλής ποιότητας καλλυντικά μας.

Η προσφορά ισχύει μέχρι 10 Απριλίου, οπότε μέχρι τότε έχετε τη δυνατότητα να εκδηλώσετε ενδιαφέρον για τη συμμετοχή σας. Κάντε Like και Share και στη συνέχεια στείλτε τα στοιχεία σας (όνομα και επίθετο, τηλέφωνο, email) στη φόρμα επικοινωνίας ή στο mail info@lesnaturelles.gr . Για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στη εξυπηρέτηση σας θα πρέπει να είστε κατοικός Αττικής.

Η εταιρία Les naturelles, η οποία εδρεύει από το 1978 στην καρδιά της Ευρώπης, έχει σκοπό να ικανοποιήσει κάθε γυναικεία επιθυμία για ευεξία και για ανάδειξη της ομορφιάς της.

Τα καλλυντικά προϊόντα περιποίησης “Les Naturelles”, παρασκευάζονται σε υπερσύγχρονα Ελβετικά εργαστήρια και προσφέρουν για περισσότερο από 25 χρόνια την απόλυτη πολυτέλεια για κάθε γυναίκα.

Χρησιμοποιούνται συστατικά υψηλής απόδοσης, σε εξαιρετικά ακριβείς ποσότητες προκειμένου να εγγυηθεί η μέγιστη δυνατή αποτελεσματικότητα.

Αυτά τα υψηλής καθαρότητας προϊόντα λαμβάνονται με τεχνικές που σέβονται το περιβάλλον και δεν είναι ποτέ ζωικής προέλευσης.Ευνοούμε εξ ολοκλήρου τις φυσικές πηγές με τα ισοδύναμα αποτελέσματα.

Ουσίες πιθανές να προκαλέσουν μαύρα στίγματα ή φωτοευαίσθητες αντιδράσεις, ή οποιαδήποτε μη επιθυμητή δερματολογική συμπεριφορά απουσιάζουν από τη σύνθεση των προϊόντων μας. Οι αρωματικές ουσίες προέρχονται από αιθέρια έλαια ή συνθέσεις αρώματος που είναι σύμφωνες με τον κώδικα της ορθής πρακτικής του IFRA (Διεθνής Ένωση Αρώματος).