Συμβουλές

Σταματήστε τη γήρανση με τα πρώτα σημάδια

Η γήρανση δεν είναι μια διαδικασία που συντελείται από τη μια μέρα στην άλλη, αλλά επέρχεται σταδιακά. Αν εντοπίσετε έγκαιρα τα σημάδια της είναι πιο εύκολο να την καθυστερήσετε και να σταματήσετε το χρόνο. Διαβάστε πώς…

Λεπτές γραμμές γύρω από το στόμα:

Έχετε αρχίσει να παρατηρείτε «γραμμές» γύρω από το στόμα σας, που ξεκινούν από τη γωνία της μύτης σας και εκτείνονται προς τα κάτω; Πρόκειται για πτυχώσεις, που εάν δεν αντιμετωπιστούν μπορεί να επιδεινωθούν με το χρόνο. Τα προϊόντα με υαλουρονικό οξύ, όπως αυτά της σειράς Booster, μπορούν να σας παρέχουν εξαιρετική βοήθεια.

Αποχρωματισμός και κηλίδες του δέρματος

Ο αποχρωματισμός και οι κηλίδες του δέρματος που αποτελούν σημάδια φωτογήρανσης μπορεί να προκληθούν από μια ποικιλία παραγόντων. Το πρώτο που πρέπει να κάνετε είναι να προστατεύετε το δέρμα σας από τον ήλιο με τα κατάλληλα αντηλιακά προϊόντα και να χρησιμοποιήσετε ένα εξειδικευμένο προϊόν για λεύκανση του δέρματος, όπως το Gel Βιταμίνης C για λεύκανση του δέρματος.

Μαύροι κύκλοι

Με την ηλικία, η περιοχή κάτω από τα μάτια γίνεται πιο σκούρα και πρησμένη. Το κατάλληλο μακιγιάζ μπορεί να βοηθήσει στην κάλυψη των κύκλων, αλλά παράλληλα θα πρέπει να φροντίζετε την περιοχή των ματιών με τα κατάλληλα προϊόντα για τα μάτια. Με τη σωστή φροντίδα του δέρματος μπορεί να αντιστραφεί.