Συμβουλές

Τι αποκαλύπτει ανατρεπτική έρευνα για τις ρυτίδες

Τελικά το νερό διώχνεί τις ρυτίδες; Πόσο βοηθάει την επιδερμίδα μας; Μια νέα μελέτη ανατρέπει όσα γνωρίζατε για τη δράση του νερού και υποβαθμίζει τα οφέλη της ενυδάτωσης σε σχέση με το δέρμα.

Από σχετική μελέτη που αφορούσε τα οφέλη της κατανάλωσης νερού φάνηκε ότι 500 ml (περίπου δύο φλιτζάνια) την ημέρα αυξάνουν την παροχή αίματος στο δέρμα. Αυτό είναι καλό, αλλά όπως προέκυψε από τα ευρήματα των ερευνητών το νερό δεν μπορεί να μειώσει τις ρυτίδες ούτε να βελτιώσει την υφή του δέρματος. Τι μπορεί να βοηθήσει το δέρμα μας: Ενδεχομένως η κατανάλωση βιταμίνης C που σε ορισμένες έρευνες φάνηκε πως προλαμβάνει ως ένα βαθμό τις ρυτίδες. Επιλέξτε λοιπόν ένα καλό προιόν με βάση τη βιταμίνη C, όπως τα προιόντα της σειράς για εντατική φροντίδα Vital C, και παράλληλα φροντίστε να μην λείπει από τη διατροφή σας η συγκεκριμένη βιταμίνη. Ακόμη φροντίστε το δέρμα σας με μια καλή κρέμα για την αντιμετώπιση των ρυτίδων όπως η Anti age Cream ή κάποιο προιόν της σειράς Booster. Και τέλος μην περιορίσετε το νερό που πίνετε: όπως λένε οι ειδικοί πρέπει να είναι κανείς και καλά ενυδατωμένος, αφού έτσι και αλλιώς ωφελεί με αυτόν τον τρόπο την υγεία του.

Tip: Για την αντιμετώπιση των ρυτίδων χρησιμοποιήστε το Pure Booster Collagen. Επαναφέρει την ελαστικότητα των ιστών και καταπολεμά τη χαλάρωση του δέρματος. Το δέρμα γίνεται ορατά πιο ξεκούραστο και σφριγηλό. Για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα εφαρμόστε to Pure Booster Colagen κάθε πρωί και το Hyaluronic Serum κάθε βράδυ. Για εξωτερική χρήση μόνο. Κατάλληλο για άνδρες και γυναίκες.