Συμβουλές

Το Νο1 μυστικό για νεανικό βλέμμα

Οι εξοντωτικοί ρυθμοί της καθημερινότητας, οι ελάχιστες ώρες ξεκούρασης, η ηλιακή ακτιβολία και η ατμοσφαιρική ρύπανση επηρεάζουν την περιοχή γύρω από τα μάτια σας επιφέροντας διάφορα προβλήματα αισθητικής φύσεως, όπως είναι οι μαύροι κύκλοι, ξηρασία, κηλίδες και διχρωμίες. Μην επιτρέψετε, λοιπόν, στα μάτια σας να αποκαλύψουν την πραγματική σας ηλικία.

Ποιο είναι το μυστικό που θα σας χαρίσει ένα ξεκούραστο και νεανικό βλέμμα; Το ελαιόλαδο. Έχει την ιδιότητα να κάνει το δέρμα μαλακό και απαλό, ενώ παράλληλα αυξάνει την ελαστικότητα του. Επιπλέον το ελαιόλαδο ενισχύει την ενυδάτωση της περιοχής γύρω από τα μάτια άμεσα και μακροπρόθεσμα.

Σας προτείνουμε την καταπραϋντική κρέμα για τα μάτια της Les Naturelles. Καταπολεμά την ξηρότητα και προλαμβάνει τα πρώτα σημάδια του χρόνου, χαρίζοντας σας νεανικό βλέμμα. Μία υψηλής απόδοσης καινοτόμα φόρμουλα συγκεντρώνεται σε ένα κοκτέιλ από εξαιρετικά συστατικά.

Ακόμη για ξεκούραστα μάτια και λαμπερό δέρμα μην ξεχνάτε να πίνετε άφθονο νερό, καθώς συμβάλλει στην ενυδάτωση σας. Συμπεριλάβετε στη διατροφή σας  φρούτα και τα λαχανικά που έχουν βιταμίνες (Α και C) που συμβάλλουν στην υγεία του δέρματος και των ματιών. Μην παραλείπετε επίσης να φοράτε γυαλιά ηλίου, ακόμη και τους χειμερινούς μήνες.