Συμβουλές

Τρικ ομορφιάς που πρέπει να ξέρετε

Αποφύγετε τη χαλάρωση του προσώπου, επιλέξτε τη σωστή απόχρωση ρουζ και αποτοξινώστε το δέρμα σας με απλές κινήσεις που μπορείτε να κάνετε καθημερινά και δεν θα σας πάρουν πάνω από μερικά λεπτά.

Η χαλάρωση του προσώπου μπορεί να είναι αρκετή για να μαλακώσει το συνοφρύωμα του προσώπου και τις γραμμές τάσης. Καθίστε ή ξαπλώστε αναπαυτικά και κλείστε το μάτια. Απομακρύνετε τις σκέψεις σας από τα προβλήματα που σας απασχολούν και εστιάστε στην αναπνοή σας ή μετρήστε μέχρι το 100. Παραμείνετε ανέκφραστοι, και αναπνέετε ήρεμα από τη μύτη σας, για 3 με 5 λεπτά.

Χρησιμοποιήστε το σωστό ρουζ: Όταν το δέρμα σας φαίνεται ωχρό ή κουρασμένο, η εφαρμογή του κατάλληλου ρουζ βοηθάει. Για να πετύχετε φυσική εμφάνιση, τσιμπήστε το μάγουλο σας και προσπαθήστε το χρώμα του ρουζ σας να ταιριάζει με τον τόνο που εμφανίζεται στο πρόσωπό σας.

Πριν από ένα ντους το πρωί, βουρτσίσετε απαλά το δέρμα σας για πέντε λεπτά. Ξεκινήστε με κάνοντας μεγάλες κινήσεις με ένα σφουγγάρι για να ανανεώσετε το δέρμα σας: Εστιάστε στα πόδια, τα χέρια, και τον κορμό, με κινήσεις πάντα προς την κατεύθυνση της καρδιάς. Στη συνέχεια βουρτσίστε κοφτά το εμπρός και πίσω μέρος των μηρών.

Το χειμώνα, όταν έχει κρύο και αέρα, φοράτε καπέλο, κασκόλ, και γυρίστε προς τα πάνω το κολάρο από το παλτό σας για να προστατεύσετε το ευαίσθητο δέρμα σας από τον αέρα και τις χαμηλές θερμοκρασίες. Αποφύγετε κατάχρηση του αλκοόλ, καθώς το δέρμα σας μπορεί να αφυδατωθεί περαιτέρω.

Χρησιμοποιήστε ένα filler για γέμισμα των ρυτίδων. Πρόκειται για ένα συμπύκνωμα με μερικά από τα πιο αποτελεσματικά αντιγηραντικά συστατικά. Βοηθά το δέρμα να δείχνει πιο νεανικό για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Άμεση συνέπεια: μειώνει τις γραμμές έκφρασης.