Συμβουλές

Όμορφες με κάθε καιρό!

Το κρύο, η βροχή και ο αέρας μπορεί να αφυδατώσουν και να ταλαιπωρήσουν την επιδερμίδα σας. Δείτε τι πρέπει να κάνετε για προστατεύσετε την επιδερμίδα σας από τις καιρικές συνθήκες.

Τρώτε άφθονα λαχανικά και φρούτα και να πίνετε αρκετό νερό κατά τη διάρκεια της ημέρας ωστέ το δέρμα σας να είναι καλά ενυδατωμένο. Στην περίπτωση αυτή θα είναι λιγότερο ευάλωτο στις καιρικές συνθήκες.

Μην ξεχνάτε να πλένετε το πρόσωπο σας με χλιαρό νερό και να αποφεύγετε το πολύ κρύο αλλά και το ζεστό νερό.

Να κρατάτε απόσταση ασφαλείας από τις πηγές θερμότητας όπως είναι το καλοριφέρ ή το τζάκι, όσο μπορείτε. Με τον τρόπο αυτόν αποφύγετε την εμφάνιση ξηρότητας.

Το τζάκι, οι σόμπες και τα καλοριφέρ μπορούν να ξηράνουν την ατμόσφαιρα του σπιτιού σας. Για να εμφανίσετε ξηρότητα στο δέρμα σας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε υγραντήρα δωματίου ή να τοποθετήσετε στο καλοριφέρ μια βρεγμένη πετσέτα ή ένα πανί ποτισμένο με νερό. Καθώς το νερό εξατμίζεται θα υγράνει την ατμόσφαιρα.

Χρησιμοποιήστε τις Ελαιώδεις κάψουλες ειδικής φροντίδας με ινδικό κάστανο τα συστατικά της οποίας εξασφαλίζουν μέγιστη προστασία ενάντια σε κάθε εξωγενή παράγοντα όπως ο αέρας, το κρύο που μπορεί να ερεθίσει αυτό το εύθραυστο δέρμα.