Συμβουλές

Όμορφη επιδερμίδα από το πρωί ως το βράδυ

 

Μάθετε ποιες κινήσεις πρέπει να κάνετε μέσα στην ημέρα για όμορφο δέρμα. Δράστε ανάλογα με την ώρα και ανανεώστε την επιδερμίδα σας.

Το πρωί: πιείτε νερό

Οι περισσότερες από εμάς είναι αφυδατωμένες επομένως το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε πριν από οτιδήποτε κάθε πρωί, είναι να πιείτε ένα ποτήρι νερό.

«Αν δεν πίνετε το νερό, τα κύτταρά της επιδερμίδας σας δεν μπορούν να λειτουργήσουν σωστά», λέει ο δερματολόγος Δρ Nicholas Perricone.

«Χωρίς νερό, το δέρμα απλά δεν μπορεί να είναι μαλακό και χάνει την ελαστικότητα του».

Αν το δέρμα σας είναι ξηρό, ενυδατώστε το με τη σειρά: Σειρά Hydro Active: Ξηρό δέρμα

Το απόγευμα πιπιλίστε ένα παγάκι

Η θερμοκρασία του δέρματος το πρωί είναι περίπου ένα βαθμό υψηλότερη από ό, τι το απόγευμα. Καθώς η θερμοκρασία του σώματός σας αρχίζει να ανεβαίνει, μπορεί να εμφανίσετε ερυθρότητα του προσώπου, λένε οι ειδικοί. Εάν παρατηρείτε κάθε απόγευμα ερυθρότητα στο πρόσωπο σας, πιπιλίστε ένα παγάκι για να δροσιστείτε».

Το βράδυ: βγάλε το make-up

Ο καθαρισμός είναι απαραίτητος για την υγεία του δέρματος, αλλά για τις περισσότερες από εμάς είναι το τελευταίο πράγμα που σκεφτόμαστε, όταν είμαστε πάρα πολύ κουρασμένες και έτσι είτε τον αμελούμε, είτε δεν τον κάνουμε σωστά. Μην ξεχνάτε λοιπόν να αφαιρείται το μακιγιάζ σας όταν γυρνάτε στο σπίτι από την δουλειά. Επιλέξτε ένα καλό γαλάκτωμα καθαρισμού.